«Молодість» отримає від Держкіно 1,3 млн грн

«Молодість» отримає від Держкіно 1,3 млн грн

14 Вересня 2017
1821
14 Вересня 2017
15:07

«Молодість» отримає від Держкіно 1,3 млн грн

1821
Державне агентство України з питань кіно виділить 47-у міжнародному кінофестивалю «Молодість» на 550 тис грн більше, ніж минулого року
«Молодість» отримає від Держкіно 1,3 млн грн
«Молодість» отримає від Держкіно 1,3 млн грн

Про це повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко під час прес-конференції в «Укрінформі».

«Цього року у нас фінансові можливості трішки збільшені. Тому ми плануємо профінансувати фестиваль «Молодість» у розмірі 1,3 млн грн і сподіваюся, що вже наступного року у нас ці можливості будуть більшими і ми зможемо запропонувати більш вагомий внесок не тільки фестивалю «Молодість», а взагалі всього фестивального руху», – сказав він.

За словами пана Іллєнка, минулого року кінофестиваль отримав від Держкіно 750 тис грн.

Генеральний продюсер КМКФ «Молодість» Іванна Дядюра зазначила, що «без державної підтримки достатньо важко робити великі фестивалі».

Нагадаємо, Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» змінив терміни щорічного проведення. Замість жовтня кінофорум буде проходити в останній тиждень травня. У 2018 році фестиваль пройде з 27 травня по 3 червня.

За повідомленням дирекції кінофестивалю, 47-а «Молодість» робитиме кінопокази на відкритих майданчиках.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1821
Читайте також
07.11.2016 15:12
Олена Коркодим
для «Детектора медіа»
1 327
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду