Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу

Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу

29 Червня 2017
1105
29 Червня 2017
15:18

Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу

1105
1 липня 2017 року на телеканалі TV5 стартує перше в Україні телевізійне велосипедне шоу про подорожі – «ВелоТревел».
Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу
Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу

Про це сайту «Детектор медіа» повідомив керівник відділу зовнішнього промо ЗНТРК «TV5» Олександра Розиган.

«Основна ідея програми – показати, що внутрішній туризм в Україні нічим не поступається поїздкам за кордон. Запорізька область сповнена історичних, культурних і самобутніх місць, про які не пишуть в путівниках, тому вони не на слуху у туристів. На практичному прикладі автори шоу покажуть всі переваги і недоліки «зеленого туризму» в Запорізькій області», – повідомляє вона.

Двоє молодих ведучих Влад і Даша подорожують по селах і селищах Запорізького регіону на велосипедах і виконують ряд завдань за строго обмежений час.  Під час програми глядач дізнається історію локації, побачить сучасний стан пам'ятки, цікавого об'єкта і в цілому населеного пункту. В тревел-шоу багато гумору.

Саундтреком до шоу «ВелоТревел» стала авторська композиція групи GRNT – учасниці програми TV5 TributeShow, перший сезон якого нещодавно завершився на телеканалі.

«Практично ніхто з телеканалів не робить ставок на літо, це традиційний період відпочинку, коли ключові проекти йдуть у відпустку, а творчі команди ведуть підготовку до осіннього сезону. В цьому році, обговорюючи плани на сезон, ми вирішили, що не готові залишатися без прем'єр такий довгий період, – коментує появу в ефірній сітці річного проекту генеральний директор Телеканалу TV5 Максим Онопрієнко. – "ВелоТревел" – це симбіоз форматів і жанрів: тут і подорожі, і культура, і квести, а за рівнем гумору цей проект дасть фору навіть деяким гумористичним шоу. Ну і найголовніше - це перше тревел-шоу подібного формату в Україні, тому ми впевнені, що воно гідно буде оцінений і експертами телеіндустрії, і нашими телеглядачами».

Прем'єра шоу «ВелоТревел» відбудеться 1 липня о 11:00 на телеканалі TV5, Тривалість одного випуску – 24 хвилини, планується створити 12 програм, вихід один раз в тиждень по суботах.

Також в сітці мовлення запорізького регіонального телеканалу традиційно залишається одне з найбільш рейтингових шоу «Ранок з TV5», не припиняють роботу редакції інформаційних і комерційних програм.

Нагадаємо, у січні Запорізька незалежна телерадіокомпанія (ЗНТРК) TV5 уклала договори про продаж прав на трансляцію циклу документальних фільмів «Легенди», а також розважальних програм «Хочу у відпустку» та «Іду на Ти» із загальнонаціональним телеканалом К2 і вінницьким інформаційно-телевізійним агентством «ВІТА».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Суспільне мовлення
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду