detector.media
Ольга Жук
Суспільне мовлення
29.06.2017 15:18
Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу
Літній сезон на запорізькому телеканалі TV5 відкриє авторське велошоу
1 липня 2017 року на телеканалі TV5 стартує перше в Україні телевізійне велосипедне шоу про подорожі – «ВелоТревел».

Про це сайту «Детектор медіа» повідомив керівник відділу зовнішнього промо ЗНТРК «TV5» Олександра Розиган.

«Основна ідея програми – показати, що внутрішній туризм в Україні нічим не поступається поїздкам за кордон. Запорізька область сповнена історичних, культурних і самобутніх місць, про які не пишуть в путівниках, тому вони не на слуху у туристів. На практичному прикладі автори шоу покажуть всі переваги і недоліки «зеленого туризму» в Запорізькій області», – повідомляє вона.

Двоє молодих ведучих Влад і Даша подорожують по селах і селищах Запорізького регіону на велосипедах і виконують ряд завдань за строго обмежений час.  Під час програми глядач дізнається історію локації, побачить сучасний стан пам'ятки, цікавого об'єкта і в цілому населеного пункту. В тревел-шоу багато гумору.

Саундтреком до шоу «ВелоТревел» стала авторська композиція групи GRNT – учасниці програми TV5 TributeShow, перший сезон якого нещодавно завершився на телеканалі.

«Практично ніхто з телеканалів не робить ставок на літо, це традиційний період відпочинку, коли ключові проекти йдуть у відпустку, а творчі команди ведуть підготовку до осіннього сезону. В цьому році, обговорюючи плани на сезон, ми вирішили, що не готові залишатися без прем'єр такий довгий період, – коментує появу в ефірній сітці річного проекту генеральний директор Телеканалу TV5 Максим Онопрієнко. – "ВелоТревел" – це симбіоз форматів і жанрів: тут і подорожі, і культура, і квести, а за рівнем гумору цей проект дасть фору навіть деяким гумористичним шоу. Ну і найголовніше - це перше тревел-шоу подібного формату в Україні, тому ми впевнені, що воно гідно буде оцінений і експертами телеіндустрії, і нашими телеглядачами».

Прем'єра шоу «ВелоТревел» відбудеться 1 липня о 11:00 на телеканалі TV5, Тривалість одного випуску – 24 хвилини, планується створити 12 програм, вихід один раз в тиждень по суботах.

Також в сітці мовлення запорізького регіонального телеканалу традиційно залишається одне з найбільш рейтингових шоу «Ранок з TV5», не припиняють роботу редакції інформаційних і комерційних програм.

Нагадаємо, у січні Запорізька незалежна телерадіокомпанія (ЗНТРК) TV5 уклала договори про продаж прав на трансляцію циклу документальних фільмів «Легенди», а також розважальних програм «Хочу у відпустку» та «Іду на Ти» із загальнонаціональним телеканалом К2 і вінницьким інформаційно-телевізійним агентством «ВІТА».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY