СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу

СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу

5 Травня 2017
1603
5 Травня 2017
19:44

СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу

1603
Служба безпеки України на п'ять років заборонила в'їзд в Україну голлівудському актору Стівену Сігалу, який неодноразово заявляв, що є другом президента РФ Володимира Путіна.
СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу
СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу

Про це повідомляє видання «Апостроф» з посиланням на відповідь СБУ на інформаційний запит щодо заборони на в’їзд до України Стівену Сігалу.

«Користуючись частиною 1 статті 13 закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства та статтею 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", Службою безпеки України прийнято рішення про заборону виїзду в Україну зазначеній особі строком на 5 років», - повідомила керівниця Управління взаємодії із ЗМІ та громадськістю СБУ Олена Гітлянська.

СБУ також роз’яснює, що рішення про заборону в'їзду в Україну особі приймається в разі, якщо є достатньо інформації, отриманої в установленому законом порядку, про факт скоєння нею суспільно небезпечного діяння, незалежно від території його здійснення, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України, попередження , виявлення, припинення і розкриття якого відноситься до компетенції СБУ.

«Апостроф» нагадує, що в 2014 році Стівен Сігал виступав у Криму на тлі прапорів терористів так званої «ДНР». У листопаді 2016 року він отримав громадянство Росії. Стівен Сігал був включений в список сайту «Миротворець». В 2015 році на запит «Апострофа» в СБУ відповідали, рішення про заборону йому в'їзду в Україну не приймалося.

На фото - Володимир Путін і Стівен Сігал

Фото: ЕРА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду