detector.media
05.05.2017 19:44
СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу
СБУ заборонила в’їзд в Україну «другові Путіна» Стівену Сігалу
Служба безпеки України на п'ять років заборонила в'їзд в Україну голлівудському актору Стівену Сігалу, який неодноразово заявляв, що є другом президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє видання «Апостроф» з посиланням на відповідь СБУ на інформаційний запит щодо заборони на в’їзд до України Стівену Сігалу.

«Користуючись частиною 1 статті 13 закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства та статтею 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", Службою безпеки України прийнято рішення про заборону виїзду в Україну зазначеній особі строком на 5 років», - повідомила керівниця Управління взаємодії із ЗМІ та громадськістю СБУ Олена Гітлянська.

СБУ також роз’яснює, що рішення про заборону в'їзду в Україну особі приймається в разі, якщо є достатньо інформації, отриманої в установленому законом порядку, про факт скоєння нею суспільно небезпечного діяння, незалежно від території його здійснення, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України, попередження , виявлення, припинення і розкриття якого відноситься до компетенції СБУ.

«Апостроф» нагадує, що в 2014 році Стівен Сігал виступав у Криму на тлі прапорів терористів так званої «ДНР». У листопаді 2016 року він отримав громадянство Росії. Стівен Сігал був включений в список сайту «Миротворець». В 2015 році на запит «Апострофа» в СБУ відповідали, рішення про заборону йому в'їзду в Україну не приймалося.

На фото - Володимир Путін і Стівен Сігал

Фото: ЕРА

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY