Матіос звинуватив Соболєва у підробці особистої справи - колишній журналіст прокоментував (ВІДЕО)

Матіос звинуватив Соболєва у підробці особистої справи - колишній журналіст прокоментував (ВІДЕО)

8 Квітня 2017
8218
8 Квітня 2017
12:05

Матіос звинуватив Соболєва у підробці особистої справи - колишній журналіст прокоментував (ВІДЕО)

8218
Головний військовий прокурор, заступник генпрокурора України Анатолій Матіос заявив, що військова облікова справа народного депутата («Самопоміч»), колишнього журналіста Єгора Соболєва була підроблена.
Матіос звинуватив Соболєва у підробці особистої справи - колишній журналіст прокоментував (ВІДЕО)
Матіос звинуватив Соболєва у підробці особистої справи - колишній журналіст прокоментував (ВІДЕО)

Про це Анатолій Матіос сказав в ефірі програми Face2Face з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK.

«За три роки до війни, в одному із військкоматів міста Києва була сформована військова облікова справа громадянина України, який у випадку війни мав би бути призваний на службу. То ось: донині у переліку військових спеціальностей немає такого поняття як військовий журналіст. Але за два чи три роки (можу помилятись, ми давно це встановили) до війни в обліковій справі громадянина Зіміна, він же Соболєв, були внесені зміни шляхом підроблення військової облікової справи, де було написано "військовий журналіст". Може, щось знав Єгор Зімін-Соболєв? Напевно, знав. Може, щось знав випускник ВДІКу, курсів спецшколи РФ Грішин-Семенченко? Напевно, щось знав», - заявив головний військовий прокурор.

Анатолій Матіос зазначив також, що не вважає роботу народного депутата «практичною»: «А що практичного зробив Соболєв?». І додав, що у Єгора Соболєва «немає належної освіти».

«Для мене депутат, поки що депутат, Єгор Соболєв і людина без прізвища й історії під "ніком" Семен Семенченко чи Грішин, чи Сергій Донцов, як він був колись у Донецьку, не є уособленням парламентарів», – заявив головний військовий прокурор.

Як повідомили «Детектору медіа» у прес-службі «Самопомочі», політичне об’єднання і сам Єгор Соболєв поінформовані про звинувачення Анатолія Матіоса.

Пізніше народний депутат прокоментував «Детектору медіа» заяву головного війського прокурора.

«Коли військовому прокурору та міністру внутрішніх справ немає чим виправдовувати свою бездіяльність та співпрацю з такими людьми як Голубан, вони верзуть нісенітниці. Дуже сумно усвідомлювати, що це військовий прокурор та міністр внутрішніх справ твоєї держави, яка знаходиться у стані війни», - так Єгор Соболєв прокоментував заяву Анатолія Матіоса.

Нагадаємо, Анатолій Матіос заявляв, що Головна військова прокуратура може завершити розслідування справ бізнесмена, власника «Українського медіа холдинга» Сергія Курченка і екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якого ЗМІ називають власником медіахолдингу «Вести Украина», до кінця 2016 року.

На фото – Анатолій Матіос

Фото: «РБК Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8218
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бабак
2547 дн. тому
"Еліта" блін, мені дивно чому люди, які не здатні елементарно прорахувати наслідки своїх вчинків, обіймають такі посади. Може безкарність на мозги давить. Матіос поставив свій аторитет проти авторитета Соболєва, молодець, так тримати. Хоча якщо він тупо виконував доручення зверху - ну тоді все логічно.
Степан
2547 дн. тому
Моему сыну в военкомате в Харькове никак не могли выдать военный билет, то нет списков, то нет бланков, то придите в другой раз, наконец, сказали: ждите, мы сами вызовем. Тот ждал-ждал, так и не вызвали, опять пошел сам, сказали, что пришел несвоевременно: с просрочкой-опозданием, выписали штраф! П-ц!!!
Иван
2547 дн. тому
Не знают уже, что пришить. Он что, сам заполнял своё учетное дело в военкомате или, может, это делали ваши вечно пьяные от безделья полковники?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду