detector.media
29.01.2017 12:07
Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ
Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ
Президент США Дональд Трамп розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Провальна New York Times зайняла неправильну позицію щодо мене від самого початку. Стверджувала, що я програю праймеріз, а потім і загальні вибори. Фейкові новини», - написав Дональд Трамп  в своєму особистому акаунті в Twitter.

За його словами, висвітлення його діяльності у New York Times і Washington Post «від самого початку було настільки несправедливим і злостивим, що Times довелося вибачатися перед своїми передплатниками і читачами, кількість яких скорочується».

«Вони помилялися щодо мене від самого початку і досі не змінили позиції, та й не змінять ніколи. Це ганебно», - написав глава Білого дому.

Всі ці записи Дональд Трамп залишив у своєму особистому аканті в Twitter. При цьому у нього є акант у Twitter як у президента США.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що президент США Дональд Трамп призупинив використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Виявилося, що ця інформація помилкова, і Трамп продовжує вести свій особистий акаунту Twitter.

Крім того Дональд Трамп перебрав контроль над офіційним акаунтом президента США @POTUS після того, як склав присягу 20 січня. Від моменту запуску акаунт @POTUS Трампа зафоловили мільйони користувачів. Попередній акаунт, який вів Барак Обама, заархівували під назвою @POTUS44. Його 13,6 мільйонів фоловерів перевели на новий акаунт Трампа, не питаючи згоди користувачів, що викликало обурення у частини з них.

Перший твіт нового президента був лінком на Facebook-пост із повним текстом його інавгураційної промови. Попередній - особистий акаунт Дональда Трампа має понад 20 мільйонів фоловерів.

18 січня Дональд Трамп заявив, що насправді не любить використовувати мережу мікроблогів Twitter. Але, як вказав Трамп в інтерв’ю телеканалу Fox News, він буде продовжувати використовувати Twitter кілька разів на день, щоб робити офіційні заяви, а також особисті коментарі, оскільки не довіряє засобам масової інформації.

Джон Керрі, який за 44-го президента США Барака Обами працював на посаді державного секретаря, 7 січня заявив, що не вважає сторінку обраного президента Дональда Трампа в мережі мікроблогів Twitter добрим способом комунікації з міжнародних політичних питань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY