«Медіа Група Україна» тестує новий супутник

«Медіа Група Україна» тестує новий супутник

7 Листопада 2016
1765
7 Листопада 2016
16:00

«Медіа Група Україна» тестує новий супутник

1765
Медіахолдинг «Медіа Група Україна» почала тестування нового супутника Eutelsat 9B
«Медіа Група Україна» тестує новий супутник
«Медіа Група Україна» тестує новий супутник

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Потребу в новому супутнику компанія пояснює тим, що з початку року сигнал на супутнику SES, яким канали нині користуються, неодноразово «глушили» зловмисники. Через це сигнал був недоступний провайдерам і абонентам.

«Якість трансляції для будь-якого каналу є одним з найважливіших показників. Від цього залежить і лояльність аудиторії, і, відповідно, прибутковість бізнесу. Якщо глядач не може дивитися програми у високій якості або взагалі отримує сигнал з перешкодами, то навіть найкращий контент не забезпечує високих показників перегляду», –  прокоментував директор департаменту розвитку мережі мовлення каналу «Україна» Богдан Жданов.

Останнім часом, за його словами, сигнал «глушили» десятки разів. 

«Безпрецедентним було глушіння сигналу під час ЄВРО-2016, коли багато українців були позбавлені можливості дивитися півфінали Чемпіонату Європи», – сказав він.

Компанія зверталась в силові та контролюючі органи – СБУ, МВС, Нацраду з питань телебачення і радіомовлення, Мінінформполітики – з проханням розібратися в ситуації і вжити відповідних заходів. Як зазначив пан Жданов, проблема так і не була вирішена.

Наразі тестування проводиться технічними ресурсами компанії Eutelsat.

В подальшому медіахолдинг розглядає можливість мовлення з двох супутників одночасно. 

Нагадаємо, ТОВ «Медіа Група Україна» - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас»,«34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію «Теле Про» і холдинг «Сьогодні Мультимедіа». Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна» є АТ «Систем Кепітал Менеджмент».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду