detector.media
07.11.2016 16:00
«Медіа Група Україна» тестує новий супутник
«Медіа Група Україна» тестує новий супутник
Медіахолдинг «Медіа Група Україна» почала тестування нового супутника Eutelsat 9B

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Потребу в новому супутнику компанія пояснює тим, що з початку року сигнал на супутнику SES, яким канали нині користуються, неодноразово «глушили» зловмисники. Через це сигнал був недоступний провайдерам і абонентам.

«Якість трансляції для будь-якого каналу є одним з найважливіших показників. Від цього залежить і лояльність аудиторії, і, відповідно, прибутковість бізнесу. Якщо глядач не може дивитися програми у високій якості або взагалі отримує сигнал з перешкодами, то навіть найкращий контент не забезпечує високих показників перегляду», –  прокоментував директор департаменту розвитку мережі мовлення каналу «Україна» Богдан Жданов.

Останнім часом, за його словами, сигнал «глушили» десятки разів. 

«Безпрецедентним було глушіння сигналу під час ЄВРО-2016, коли багато українців були позбавлені можливості дивитися півфінали Чемпіонату Європи», – сказав він.

Компанія зверталась в силові та контролюючі органи – СБУ, МВС, Нацраду з питань телебачення і радіомовлення, Мінінформполітики – з проханням розібратися в ситуації і вжити відповідних заходів. Як зазначив пан Жданов, проблема так і не була вирішена.

Наразі тестування проводиться технічними ресурсами компанії Eutelsat.

В подальшому медіахолдинг розглядає можливість мовлення з двох супутників одночасно. 

Нагадаємо, ТОВ «Медіа Група Україна» - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас»,«34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію «Теле Про» і холдинг «Сьогодні Мультимедіа». Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна» є АТ «Систем Кепітал Менеджмент».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY