На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»

На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»

16 Вересня 2016
1637
16 Вересня 2016
14:31

На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»

1637
17 вересня на телеканалі ZIK відбудеться прем’єра підсумкової інформаційно-аналітичної програми тижня «Перші про головне. Деталі» з ведучою Інною Москвіною
На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»
На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У підсумковій програмі, як зазначено в релізі, буде традиційна аналітика. Окрім того, зважаючи на концепцію каналу, сам тижневик буде розслідувателським. Ведуча – Інна Москвіна, яка раніше вела новини на «1+1» та «UA: Перший».

 «Ми назвали  наш тижневик  «Деталі», бо суть події – завжди  у них,  і часто-густо якась деталь говорить більше,  ніж сама подія,  власне,  запам'ятовуємо ми подію,  коли нас вражає у ній якась деталь. Я думаю, це буде яскрава програма, адже два мої найкращі проекти діти Іванна і Савва народилися саме у вересні», – прокоментувала новий проект ведуча пані Москвіна.

Підсумкова інформаційно-аналітична програма тижня «Перші про головне. Деталі» стартує на телеканалі ZIK 17 вересня і далі виходитиме щосуботи о 21:00.

Нагадаємо, з 13 вересня в ефірі телеканалу ZIK стартува проект військових розслідувань «Стежками війни» з ведучим Андрієм Стельмахом. З 11 вересня телеканал ZIK показує програму «Нова кров» з ведучим Володимиром Бойко, а з 12 вересня щопонеділка о 21:30 в ефірі телеканалу виходить проект розслідувань «По той бік».

Про старт осіннього сезону телеканала ZIK та нові проекти писав «Детектор медіа».

Фото: прес-служба ZIK

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1637
Читайте також
27.08.2016 10:59
Катерина Толокольнікова, Ірина Андрейців, «Детектора медіа»
12 704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду