ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО

ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО

12 Вересня 2016
1709
12 Вересня 2016
11:42

ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО

1709
З 13 вересня в ефірі телеканалу ZIK стартує проект військових розслідувань «Стежками війни» з ведучим Андрієм Стельмахом
ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО
ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Команда прем'єрного проекту «Стежками війни» обіцяє показати реальну картину обороноздатності країни. Кожна програма буде присвячена розслідуванню різних оборонних секторів – від військово-промислового комплексу, мобілізаційної підготовки, комплекту першої необхідності для солдата до техзабезпечення, проблем демобілізованих», – йдеться в релізі.

На телеканалі відзначають, що окрім схем відкатів і хабарів серед військових чиновників, журналісти проекту досліджуватимуть, наскільки ефективно з корупцією та контрабандою бореться військова прокуратура та як вирішуються питання нестач на фронті.

Проект «Стежками війні» також відвідає підприємства, які виробляють товари для армії та проводитимуть тест-драйв розробленого продукту і робитимуть висновки щодо його плюсів і мінусів – ціна, якість, надійність, переваги перед аналогами.

«Перемога у великій війні завжди складається із маленьких деталей. У багатосерійному циклі про АТО підіймаємо як і глобальну тему ВПК – авіація, бронетехніка, новітнє озброєння, так і показуємо елементарні проблеми медика чи солдата, який сидить в окопі. Зібравши всю інформацію з передової, ми переходимо до відповідальних чиновників за забезпечення армії у конкретній сфері. Шукаємо вихід та відповіді. Як виявилось, навіть коли Україна в стані війни – схеми не помінялися, а навпаки – зі збільшенням фінансування армії виросла і корупція в ній», – говорить ведучий прем'єрного проекту ZIKу Андрій Стельмах.

Проект «Стежками війни» на телеканалі ZIK стартує 13 вересня о 21:30.

Нагадаємо, З 11 вересня телеканал ZIK показуватиме програму «Нова кров» з ведучим Володимиром Бойко, а з 12 вересня щопонеділка о 21:30 в ефірі телеканалу розпочинає вихід проект розслідувань «По той бік».

Про старт осіннього сезону телеканала ZIK та нові проекти писав «Детектор медіа».

На фото - Андрій Стельмах

Фото: прес-служба ZIK

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1709
Читайте також
27.08.2016 10:59
Катерина Толокольнікова, Ірина Андрейців, «Детектора медіа»
12 754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду