detector.media
16.09.2016 14:31
На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»
На ZIKу стартує підсумкова програма «Перші про головне. Деталі»
17 вересня на телеканалі ZIK відбудеться прем’єра підсумкової інформаційно-аналітичної програми тижня «Перші про головне. Деталі» з ведучою Інною Москвіною

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У підсумковій програмі, як зазначено в релізі, буде традиційна аналітика. Окрім того, зважаючи на концепцію каналу, сам тижневик буде розслідувателським. Ведуча – Інна Москвіна, яка раніше вела новини на «1+1» та «UA: Перший».

 «Ми назвали  наш тижневик  «Деталі», бо суть події – завжди  у них,  і часто-густо якась деталь говорить більше,  ніж сама подія,  власне,  запам'ятовуємо ми подію,  коли нас вражає у ній якась деталь. Я думаю, це буде яскрава програма, адже два мої найкращі проекти діти Іванна і Савва народилися саме у вересні», – прокоментувала новий проект ведуча пані Москвіна.

Підсумкова інформаційно-аналітична програма тижня «Перші про головне. Деталі» стартує на телеканалі ZIK 17 вересня і далі виходитиме щосуботи о 21:00.

Нагадаємо, з 13 вересня в ефірі телеканалу ZIK стартува проект військових розслідувань «Стежками війни» з ведучим Андрієм Стельмахом. З 11 вересня телеканал ZIK показує програму «Нова кров» з ведучим Володимиром Бойко, а з 12 вересня щопонеділка о 21:30 в ефірі телеканалу виходить проект розслідувань «По той бік».

Про старт осіннього сезону телеканала ZIK та нові проекти писав «Детектор медіа».

Фото: прес-служба ZIK

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY