detector.media
12.09.2016 11:42
ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО
ZIK презентує цикл програм військових журналістських розслідувань про АТО
З 13 вересня в ефірі телеканалу ZIK стартує проект військових розслідувань «Стежками війни» з ведучим Андрієм Стельмахом

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Команда прем'єрного проекту «Стежками війни» обіцяє показати реальну картину обороноздатності країни. Кожна програма буде присвячена розслідуванню різних оборонних секторів – від військово-промислового комплексу, мобілізаційної підготовки, комплекту першої необхідності для солдата до техзабезпечення, проблем демобілізованих», – йдеться в релізі.

На телеканалі відзначають, що окрім схем відкатів і хабарів серед військових чиновників, журналісти проекту досліджуватимуть, наскільки ефективно з корупцією та контрабандою бореться військова прокуратура та як вирішуються питання нестач на фронті.

Проект «Стежками війні» також відвідає підприємства, які виробляють товари для армії та проводитимуть тест-драйв розробленого продукту і робитимуть висновки щодо його плюсів і мінусів – ціна, якість, надійність, переваги перед аналогами.

«Перемога у великій війні завжди складається із маленьких деталей. У багатосерійному циклі про АТО підіймаємо як і глобальну тему ВПК – авіація, бронетехніка, новітнє озброєння, так і показуємо елементарні проблеми медика чи солдата, який сидить в окопі. Зібравши всю інформацію з передової, ми переходимо до відповідальних чиновників за забезпечення армії у конкретній сфері. Шукаємо вихід та відповіді. Як виявилось, навіть коли Україна в стані війни – схеми не помінялися, а навпаки – зі збільшенням фінансування армії виросла і корупція в ній», – говорить ведучий прем'єрного проекту ZIKу Андрій Стельмах.

Проект «Стежками війни» на телеканалі ZIK стартує 13 вересня о 21:30.

Нагадаємо, З 11 вересня телеканал ZIK показуватиме програму «Нова кров» з ведучим Володимиром Бойко, а з 12 вересня щопонеділка о 21:30 в ефірі телеканалу розпочинає вихід проект розслідувань «По той бік».

Про старт осіннього сезону телеканала ZIK та нові проекти писав «Детектор медіа».

На фото - Андрій Стельмах

Фото: прес-служба ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY