Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова

Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова

7 Вересня 2016
4740
7 Вересня 2016
13:29

Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова

4740
8 вересня на телеканалі ICTV стартує п’ятий сезон програми журналістських розслідувань «Інсайдер». 15 вересня відбудеться перший ефір із Юлією Панковою, яка стала співведучою Олександра Ільїних
Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова
Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.Таким чином підтвердилася інформація, оприлюднена «Детектором медіа» два тижні тому, що новою ведучою «Інсайдера» стане Юлія Панкова, яка раніше працювала в ТСН.

«Ми шукали людину, яка вміє і вести розслідування, і знаходити  героїв, і ставити незручні запитання, і фахово писати тексти. Кастинг на цей проект був, напевно, найбільшим, з поміж тих, що ми проводили раніше. Ми передивилися десятки кандидаток і знайшли саме ту,  яку шукали. Юлія Панкова – якісний журналіст, бойова дівчина. А крім того, просто красуня. Так що Олександру Ільїних пощастило з новою напарницею. Я впевнена, Юлія посилить команду «Інсайдера», – коментує керівник редакції публіцистичних програм Оксана Соколова.

Як зазначено в релізі, пані Панкова після закінчення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка одразу  почала працювати у проекті журналістських розслідувань «Агенти впливу», згодом – перейшла в редакцію інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень».

«Для мене «Інсайдер» – це повернення до тематики, з якої я починала роботу в журналістиці. Розслідування, ексклюзивні подробиці та таємниці – усе це завжди захоплювало. Бо коли викриваєш  певну корупційну схему або дізнаєшся про злочинні зв’язки – отримуєш неабияке професійне задоволення. Крім того, суспільна користь і допомога людям – дуже важливі речі для журналіста. Тож я одразу пристала на пропозицію стати ведучою проекту «Інсайдер». Та крім роботи в студії, я планую і надалі, як-то кажуть, працювати «в полі» – не лишати репортерську діяльність. У професії важливо не зупинятись і писати, писати, писати…Тож я переконана, що зможу порадувати нашого глядача новими ексклюзивними матеріалами», – каже нова ведуча.

У новому сезоні головний принцип проекту залишився незмінним.

Програма «Інсайдер» виходитиме на телеканалі ICTV щочетверга о 20:20.

Нагадаємо, на телеканалі ICTV новим ведучим політичного ток-шоу «Свобода слова» став Вадим Карп’як. Про це стало відомо під час чергового випуску програми 29 серпня. Таким чином, підтвердилася інформація, яку «Детектор медіа»отримав 25 серпня з власних джерел. До переходу на ICTV Вадим Карп'як працював ведучим на телеканалі «112 Україна».

Також стало відомо, що з 4 вересня підсумкову інформаційну програму «Факти тижня» на ICTV замість Оксани Соколової вестиме Оксана Гутцайт

Фото: прес-служба ICTV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4740
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду