detector.media
07.09.2016 13:29
Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова
Новою ведучою «Інсайдера» на ICTV стане Юлія Панкова
8 вересня на телеканалі ICTV стартує п’ятий сезон програми журналістських розслідувань «Інсайдер». 15 вересня відбудеться перший ефір із Юлією Панковою, яка стала співведучою Олександра Ільїних

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.Таким чином підтвердилася інформація, оприлюднена «Детектором медіа» два тижні тому, що новою ведучою «Інсайдера» стане Юлія Панкова, яка раніше працювала в ТСН.

«Ми шукали людину, яка вміє і вести розслідування, і знаходити  героїв, і ставити незручні запитання, і фахово писати тексти. Кастинг на цей проект був, напевно, найбільшим, з поміж тих, що ми проводили раніше. Ми передивилися десятки кандидаток і знайшли саме ту,  яку шукали. Юлія Панкова – якісний журналіст, бойова дівчина. А крім того, просто красуня. Так що Олександру Ільїних пощастило з новою напарницею. Я впевнена, Юлія посилить команду «Інсайдера», – коментує керівник редакції публіцистичних програм Оксана Соколова.

Як зазначено в релізі, пані Панкова після закінчення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка одразу  почала працювати у проекті журналістських розслідувань «Агенти впливу», згодом – перейшла в редакцію інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень».

«Для мене «Інсайдер» – це повернення до тематики, з якої я починала роботу в журналістиці. Розслідування, ексклюзивні подробиці та таємниці – усе це завжди захоплювало. Бо коли викриваєш  певну корупційну схему або дізнаєшся про злочинні зв’язки – отримуєш неабияке професійне задоволення. Крім того, суспільна користь і допомога людям – дуже важливі речі для журналіста. Тож я одразу пристала на пропозицію стати ведучою проекту «Інсайдер». Та крім роботи в студії, я планую і надалі, як-то кажуть, працювати «в полі» – не лишати репортерську діяльність. У професії важливо не зупинятись і писати, писати, писати…Тож я переконана, що зможу порадувати нашого глядача новими ексклюзивними матеріалами», – каже нова ведуча.

У новому сезоні головний принцип проекту залишився незмінним.

Програма «Інсайдер» виходитиме на телеканалі ICTV щочетверга о 20:20.

Нагадаємо, на телеканалі ICTV новим ведучим політичного ток-шоу «Свобода слова» став Вадим Карп’як. Про це стало відомо під час чергового випуску програми 29 серпня. Таким чином, підтвердилася інформація, яку «Детектор медіа»отримав 25 серпня з власних джерел. До переходу на ICTV Вадим Карп'як працював ведучим на телеканалі «112 Україна».

Також стало відомо, що з 4 вересня підсумкову інформаційну програму «Факти тижня» на ICTV замість Оксани Соколової вестиме Оксана Гутцайт

Фото: прес-служба ICTV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY