Телеканал ICTV призначив нового HR-директора

Телеканал ICTV призначив нового HR-директора

10 Листопада 2016
2612
10 Листопада 2016
11:21

Телеканал ICTV призначив нового HR-директора

2612
У жовтні посаду HR-директора на телеканалі ICTV зайняла Анна Саковець, яка має 12-річний досвід роботи у напрямку HR.
Телеканал ICTV призначив нового HR-директора
Телеканал ICTV призначив нового HR-директора

Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Як зазначено в релізі, основними завданнями пані Саковець на ICTV стануть посилення ролі HR, комплексне управління кадровими питаннями, систематизування процесів підбору та мотивації співробітників.

«Анна протягом 8 років працює на керівних посадах, є експертом у сфері підбору та оцінки персоналу, управлінського і HR-консалтингу, оптимізації бізнес-процесів. Серед сильних сторін Анни – розробка і впровадження систем навчання і оцінки робіт, а також систем мотивації і стимулювання», – повідомляє телеканал.

Анна Саковець закінчила магістратуру з менеджменту Полтавського університету економіки і торгівлі, автор низки статей у профільних виданнях. Зараз підвищує професійну кваліфікацію організаційного та бізнес-коучу в «Школі бізнес-коучингу ТМ» із подальшою професійною сертифікацією в ECF України.

Нагадаємо, 12 жовтня новим маркетинг-директора ICTV стала Анна ПлещАндрій Безрученко, який обіймав цю посаду протягом двох років, наприкінці жовтня залишив канал.

На фото - Анна Саковець

Фото: прес-служба ICTV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2612
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду