ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку

ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку

18 Серпня 2016
1449
18 Серпня 2016
10:33

ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку

1449
До 25-ї річниці незалежності України телеканал ICTV покаже документальний фільм «Моя Україна», головною героїнею якого стала ведуча програми «Факти» Олена Фроляк
ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку
ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Майже 25 років поспіль я щоранку іду на роботу, 25 років я розповідаю вам новини, 25 років я добираю до них свої інтонації, – такими словами пані Фроляк розпочинає кінострічку – квінтесенцію найважливіших подій, яких зазнала країна протягом останньої чверті століття.

Для зйомок фільму пані Фроляк вирушила в подорож країною.

«Подорож Олени Фроляк у часі бере відлік від революційних днів у серпні 1991-го, коли Олена була юною студенткою Київського університету і ще й не мріяла про кар’єру відомої та успішної телеведучої. Її спогади про різнобарвний і непростий професійний шлях переплітаються зі знаковими подіями в житті країни», –  повідомляє телеканал.

Разом з пані Фроляк над минулим і сьогоденням країни у фільмі розмірковують також журналіст і редактор Юлія Мостова, письменниця Оксана Забужко, публіцист Віталій Портников, видавець Іван Малкович, співак Олег Скрипка, лікар-кардіолог Борис Тодуров, поет-пісняр Юрій Рибчинський, співак і композитор Тарас Чубай та інші.

Режисер картини – Михайло Крупієвський.

Прем’єра документального проекту «Моя Україна» відбудеться на телеканалі ICTV 24 серпня о 9:15.

Як писав «Детектор медіа», до Дня Незалежності ICTV відзняв ролики за участю ведучих телеканалу.

Нагадаємо, також на сайті «Fakty ICTV» до 25-річчя Незалежності України стартували два спецпроекти – великі публікації на суспільно важливі теми країни та серія відео історій.

Крім того до святкової річниці сайт «Fakty ICTV» презентує серію відеоісторій – зокрема, вже опублікована підбірка «25 найкращих музичних хітів України за 25 років» та «Реклама в Україні: що змінилося за 25 років незалежності», 25 років Незалежності: стиль перших леді України (ВІДЕО).

Фото: ICTV 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1449
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду