detector.media
18.08.2016 10:33
ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку
ICTV підготував до Дня Незалежності документальну стрічку
До 25-ї річниці незалежності України телеканал ICTV покаже документальний фільм «Моя Україна», головною героїнею якого стала ведуча програми «Факти» Олена Фроляк

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Майже 25 років поспіль я щоранку іду на роботу, 25 років я розповідаю вам новини, 25 років я добираю до них свої інтонації, – такими словами пані Фроляк розпочинає кінострічку – квінтесенцію найважливіших подій, яких зазнала країна протягом останньої чверті століття.

Для зйомок фільму пані Фроляк вирушила в подорож країною.

«Подорож Олени Фроляк у часі бере відлік від революційних днів у серпні 1991-го, коли Олена була юною студенткою Київського університету і ще й не мріяла про кар’єру відомої та успішної телеведучої. Її спогади про різнобарвний і непростий професійний шлях переплітаються зі знаковими подіями в житті країни», –  повідомляє телеканал.

Разом з пані Фроляк над минулим і сьогоденням країни у фільмі розмірковують також журналіст і редактор Юлія Мостова, письменниця Оксана Забужко, публіцист Віталій Портников, видавець Іван Малкович, співак Олег Скрипка, лікар-кардіолог Борис Тодуров, поет-пісняр Юрій Рибчинський, співак і композитор Тарас Чубай та інші.

Режисер картини – Михайло Крупієвський.

Прем’єра документального проекту «Моя Україна» відбудеться на телеканалі ICTV 24 серпня о 9:15.

Як писав «Детектор медіа», до Дня Незалежності ICTV відзняв ролики за участю ведучих телеканалу.

Нагадаємо, також на сайті «Fakty ICTV» до 25-річчя Незалежності України стартували два спецпроекти – великі публікації на суспільно важливі теми країни та серія відео історій.

Крім того до святкової річниці сайт «Fakty ICTV» презентує серію відеоісторій – зокрема, вже опублікована підбірка «25 найкращих музичних хітів України за 25 років» та «Реклама в Україні: що змінилося за 25 років незалежності», 25 років Незалежності: стиль перших леді України (ВІДЕО).

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY