ЗМІ медіахолдингу «Вести Украина» проведуть народне голосування, присвячене Дню Незалежності

ЗМІ медіахолдингу «Вести Украина» проведуть народне голосування, присвячене Дню Незалежності

29 Липня 2016
2178
29 Липня 2016
14:00

ЗМІ медіахолдингу «Вести Украина» проведуть народне голосування, присвячене Дню Незалежності

2178
До Дня Незалежності радіостанція «Радио Вести» та газета «Вести» підготували спільний спецпроект – «Кращі за 25 років незалежності України», за результатами якого визначаться найбільш видатні українці, а також досягнення і винаходи за останні 25 років.
ЗМІ медіахолдингу «Вести Украина» проведуть народне голосування, присвячене Дню Незалежності
ЗМІ медіахолдингу «Вести Украина» проведуть народне голосування, присвячене Дню Незалежності

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

Проект стартує 1 серпня. В його рамках радіослухачам і читачам пропонується визначити кращих в 15 номінаціях: спортсмен, виконавець, президент, фільм, мер, книга / письменник, телесеріал, пісня, лікар, група, фестиваль, «Зроблено в Україні», телеканал, «Світове визнання» і «Легендарний українець».

«Головні учасники опитування – люди. Їхня думка є найважливішим і авторитетним для нас. Радіослухачі можуть пригадати імена кращих за період незалежності України, поділитися своєю думкою і віддати голос за видатних українців, кращі події і досягнення, які стали знаковими для нас за 25 років незалежності. Ми запрошуємо всіх до захоплюючої дискусії», – поділився генеральний продюсер «Радио Вести» Віталій Докаленко.

Як повідомляє прес-служба медіахолдингу, в ранковому ефірі радіо і в газеті кожен день буде виноситися на обговорення питання дня. Усі бажаючі зможуть проголосувати на сайті vesti-ukr.com і radio.vesti-ukr.com

Результати голосування по всіх номінаціях будуть оприлюднені 23 серпня в газеті «Вести» та в ефірі «Радио Вести».

Як повідомляв «Детектор медіа», Державний комітет телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо) розказав про організацію роботи щодо підготовки та висвітлення відзначення 25-ї річниці Незалежності України. Національною телерадіокомпанією України (НТКУ) та її філіями сплановано сітку мовлення на серпень, у якій передбачено показ програм і передач, присвячених цій події.

До 25-ої річниці Незалежності «Українське радіо», Український інститут національної пам’яті та громадська організація «Інформаційні ініціативи» презентують проект «Лекторій: 500 хвилин про Україну»

Нагадаємо, 22 серпня канал СТБ відкриє новий осінній сезон спецпроектом до Дня Незалежності України під назвою «День незалежності», який виходитиме в ефірі з 22 по 26 серпня відразу після програми «Вікна-Новини».

А Новий канал підготував ID-ролики, зняті з ведучими телеканалу в найвідоміших місцях України. Слоган проекту: «День Незалежності країни давай зустрічати разом».

У рамках святкової програми Дня Незалежності України сайт 1plus1.ua каналу «1+1» пропонує читачам пригадати кожен із 25 років Незалежності країни разом. Кожного буднього дня сайт презентуватиме новий документальний лонгрід, присвячений одному з років незалежності та його ключовим подіям.

Також телеканал покаже документальний двосерійний фільм «Україна. Повернення своєї історії» виробництва «1+1 Продакшн». А 24 серпня телеканал «1+1» покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

 Фото: novadoba.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2178
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду