Телеканал «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують марафон до Дня Незалежності

Телеканал «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують марафон до Дня Незалежності

12 Серпня 2016
1972
12 Серпня 2016
11:00

Телеканал «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують марафон до Дня Незалежності

1972
24 серпня телеканал «Еспресо» спільно з «Радіо Свобода» проведе святковий марафон «Україна-25: вистояти і перемогти»
Телеканал «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують марафон до Дня Незалежності
Телеканал «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують марафон до Дня Незалежності

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Еспресо».

Як зазначено, святковий ефір розпочнеться 24 серпня о 8:00 і триватиме до 22:00.

«Глядачі побачать, як святкують День Незалежності України та вітають країну в різних куточках світу. Вітання на адресу 25-ти років незалежності України лунатимуть від президента України, народних депутатів, митців, військових штабу АТО. Готує привітання і команда “Еспресо”», –  йдеться в релізі телеканалу.

Протягом усього дня журналісти «Еспресо» та «Радіо Свобода» робитимуть включення з різних міст, аби розповісти, як святкують день народження України у Києві, Краматорську, Сєвєродонецьку, Слов'янську, Львові, Одесі, Дніпрі, Ужгороді, Харкові, Херсоні, Полтаві, Запоріжжі, Сумах. Також у прямому ефірі країну привітають жителі Торонто, Афін, Брюселлю, Праги, Берліну, Польщі та Росії.

Окрім того, як повідомляє «Еспресо», канал покаже найяскравіші події, які відбуватимуться у столиці.

«Буде багато тематичних цікавих сюжетів, ексклюзивних коментарів. Весь день на “Еспресо” говоритимуть про поразки та перемоги, втрати та здобутки, про помилки та позитивні кроки України за чверть століття. Вечірній ефір продовжиться підсумковим випуском новин та святковим концертом», – повідомляє телеканал.

Нагадаємо, до Дня Незалежності радіостанція «Радио Вести» та газета «Вести» підготували спільний спецпроект – «Кращі за 25 років незалежності України», за результатами якого визначаться найбільш видатні українці, а також досягнення і винаходи за останні 25 років.

10 серпня до 25-річчя незалежності України стартував спільний проект changeUA і телеканалу «Інтер» під назвою «Україна від А до Я», який завершиться великим концертом в ефірі каналу 24 серпня.

Нагадаємо, 22 серпня канал СТБ відкриє новий осінній сезон спецпроектом до Дня Незалежності України під назвою «День незалежності», який виходитиме в ефірі з 22 по 26 серпня відразу після програми «Вікна-Новини».

А Новий канал підготував ID-ролики, зняті з ведучими телеканалу в найвідоміших місцях України. Слоган проекту: «День Незалежності країни давай зустрічати разом».

У рамках святкової програми Дня Незалежності України сайт 1plus1.ua каналу «1+1» пропонує читачам пригадати кожен із 25 років Незалежності країни разом. Кожного буднього дня сайт презентуватиме новий документальний лонгрід, присвячений одному з років незалежності та його ключовим подіям.

Також телеканал покажедокументальний двосерійний фільм «Україна. Повернення своєї історії» виробництва «1+1 Продакшн». А 24 серпня телеканал «1+1» покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1972
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду