На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань

На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань

18 Липня 2016
2445
18 Липня 2016
15:30

На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань

2445
Телеканал ICTV заявляє про запуск нового проекту журналістських розслідувань «Більше ніж правда». Прем’єра програми – 25 липня.
На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань
На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань

Про це йдеться в прес-релізі телеканалу.

Як повідомляється, кожен випуск програми – це розслідування , аналіз певної галузі економіки чи тіньових структур.

«Останнім часом у людей зявилося ще більше бажання бачити або результати боротьби з корупцією, або навпаки – відсутність таких результатів. У нашому проекті ми задовольнимо такий глядацький інтерес і покажемо їх. Приміром, розкриємо тему лісових «князьків», які на посаді лісників отримують максимум 10 тисяч гривень офіційної зарплати, а живуть в розкішних маєтках. Більше того, в королівських статках живуть не тільки вони, а й члени їхніх родин. У чому секрет багатства сімей простих лісників і за рахунок чого вони будують потужний деревообробний бізнес – ми розповімо вже у першому випуску», – каже шеф-редактор проекту Олег Василевський.

Продюсер проекту Андрій Кісера анонсує глядачеві «шокуючі відкриття».

«Ми не просто висвітлюємо суспільну проблему, а намагаємося простежити ланцюжок корупції чи зловживання», - додає пан Кісера.

Як зазначається в релізі телеканалу, команда проекту підійматиме резонансні теми у зрозумілому форматі та подаватиме інформацію дозовано. Завершувати програму телеканал обіцяє на позитивних нотах і конструктивних висновках

Програма  «Більше ніж правда» виходитиме на телеканалі ICTV щопонеділка о 20:20. Прем’єра 25 липня.

 Нагадаємо, як писав «Детектор медіа», на телеканалі  ICTV ведучого Антона Равицького за час літньої відпустки замінятимуть в прямому ефірі програми «Ранок у великому місті» зірки гумористичного проекту «Dizel Шоу».

Раніше, 11 квітня, на телеканалі ICTV стартував другий сезон скетч-шоу «На трьох» від команди «DIZEL Studio».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2445
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду