detector.media
18.07.2016 15:30
На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань
На ICTV стартує новий проект журналістських розслідувань
Телеканал ICTV заявляє про запуск нового проекту журналістських розслідувань «Більше ніж правда». Прем’єра програми – 25 липня.

Про це йдеться в прес-релізі телеканалу.

Як повідомляється, кожен випуск програми – це розслідування , аналіз певної галузі економіки чи тіньових структур.

«Останнім часом у людей зявилося ще більше бажання бачити або результати боротьби з корупцією, або навпаки – відсутність таких результатів. У нашому проекті ми задовольнимо такий глядацький інтерес і покажемо їх. Приміром, розкриємо тему лісових «князьків», які на посаді лісників отримують максимум 10 тисяч гривень офіційної зарплати, а живуть в розкішних маєтках. Більше того, в королівських статках живуть не тільки вони, а й члени їхніх родин. У чому секрет багатства сімей простих лісників і за рахунок чого вони будують потужний деревообробний бізнес – ми розповімо вже у першому випуску», – каже шеф-редактор проекту Олег Василевський.

Продюсер проекту Андрій Кісера анонсує глядачеві «шокуючі відкриття».

«Ми не просто висвітлюємо суспільну проблему, а намагаємося простежити ланцюжок корупції чи зловживання», - додає пан Кісера.

Як зазначається в релізі телеканалу, команда проекту підійматиме резонансні теми у зрозумілому форматі та подаватиме інформацію дозовано. Завершувати програму телеканал обіцяє на позитивних нотах і конструктивних висновках

Програма  «Більше ніж правда» виходитиме на телеканалі ICTV щопонеділка о 20:20. Прем’єра 25 липня.

 Нагадаємо, як писав «Детектор медіа», на телеканалі  ICTV ведучого Антона Равицького за час літньої відпустки замінятимуть в прямому ефірі програми «Ранок у великому місті» зірки гумористичного проекту «Dizel Шоу».

Раніше, 11 квітня, на телеканалі ICTV стартував другий сезон скетч-шоу «На трьох» від команди «DIZEL Studio».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY