У квітні на ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох»

У квітні на ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох»

31 Березня 2016
2036
31 Березня 2016
13:31

У квітні на ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох»

2036
11 квітня о 21:25 на телеканалі ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох» від команди «DIZEL Studio».
У квітні на ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох»
У квітні на ICTV стартує другий сезон скетч-шоу «На трьох»

Про це повідомила прес-служба каналу.

Шоу виходитиме в цьому слоті з понеділка по четвер. У другому сезоні глядачі побачать нові локації, героїв, ситуації, а також вже знайомих персонажів.

«Глядач насолоджуватиметься кумедними випадками у відділенні міліції, сміятиметься над життєвими ситуаціями в офісі банку, а також разом з героями скетчів потішиться забавними історіями з турагентства. Не обійдеться і без улюблених анекдотів зі шкільних лав та каламбурної митниці», - обіцяє телеканал.

Над другим сезоном шоу «На трьох»  працювала та ж режисерська команда на чолі з Олександром Тименком і Євгенією Євтушенко. Генеральними продюсерами проекту виступили Олексій Бланар, Єгор Крутоголов та Михайло Шинкаренко, виконавчим продюсером – Сергій Кравець.

Всі ролі у нових випусках скетч-шоу виконують актори «DIZEL Studio»: Єгор Крутоголов, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Вікторія Булітко, Марина Поплавська, Євген Сморигін та Олег Іваниця.

Нагадаємо, зйомки другого сезону скетч-шоу відбувалися в лютому. Повідомлялося, що залишиться в силі його головний принцип скетч-шоу – не більше трьох акторів в кадрі. Проект стартував на ICTV у грудні минулого року.

У квітні на ICTV також стартує тележурнал «Лабіринт» про містику виробництва студії «Пілот».

Фото - ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2036
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду