Нацрада призначила позапланову перевірку «Зеонбуду»

Нацрада призначила позапланову перевірку «Зеонбуду»

7 Липня 2016
1152

Нацрада призначила позапланову перевірку «Зеонбуду»

1152
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку оператора цифрової ефірної телевізійної мережі «Зеонбуд», раніше визнаного монополістом на ринку.
Нацрада призначила позапланову перевірку «Зеонбуду»
Нацрада призначила позапланову перевірку «Зеонбуду»

Про це повідомляє видання «Капитал».

Нацрада призначила «Зеонбуду» зв'язку з відсутністю мовлення телеканалу «Вінтаж» (ТРК «Корона Санрайс»). Рішення було прийняте на засіданні регулятора 7 липня.

Нагадаємо, 23 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «Вінтаж ТВ» (ТОВ «Корона санрайс»), який володіє місцем у загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-5 компанії «Зеонбуд».

Підставою для перевірки стали результати моніторингів за 6 і 25 травня, під час яких Нацрада зафіксувала відсутність мовлення каналу в МХ-5.

Також Нацрада планувала призначити і позапланову перевірку провайдера мультиплексу МХ-5 – ТОВ «Зеонбуд», але на прохання члена Нацради Сергія Костинського перенесла це питання на наступне засідання.

При цьому власник телеканалу «Вінтаж ТВ» Андрій Карпій наголосив, що «Зеонбуд» не має права вимикати канал.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1152
Читайте також
26.01.2017 18:10
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду