Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»

Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»

11 Травня 2016
919
11 Травня 2016
17:07

Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»

919
У Києві поліція встановлює обставини смерті телеоператора, який випав із восьмого поверху будинку в Солом’янському районі столиці. Смерть журналіста кваліфікували як умисне вбивство з додатковою правовою кваліфікацією «Самогубство».
Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»
Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»

Про це повідомила у Facebook прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

«Подія трапилася у Солом’янському районі столиці: чоловік випав із восьмого поверху. Сьогодні близько 7-ї години до поліції надійшло повідомлення, що з вікна на восьмому поверсі житлового будинку випав чоловік. На місці події медики констатували його смерть.
Пізніше поліція встановила особу загиблого: 31-річний одесит винаймав кімнату в столичній квартирі та працював старшим оператором на телеканалі», - повідомляє речниця столичної поліції.

Вона також повідомила, що передсмертної записки у помешканні не було. Поліція також підтвердила попередню інформацію ЗМІ, що співмешканка одесита повідомила правоохоронцям про начебто наміри сусіда щодо вчинення суїциду.

Тіло чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією «Самогубство». Поліція проводить досудове розслідування та встановлює причини такого вчинку загиблого. 

Нагадаємо, 11 травня у столиці оператор каналу «Київ» загинув після падіння з вікна будинку, розташованого за адресою вулиця Солом'янська, 4/2. Загиблому Артему І. був 31 рік, він родом з Одеси.  На телеканалі шоковані тим, що сталося, і не можуть зрозуміти, чому відбулася ця трагедія. Артем І. працював на каналі вже два роки і вважався хорошим студійним оператором.

Фото: espreso.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду