У столиці загинув 31-річний оператор каналу «Київ» (ОНОВЛЕНО)

У столиці загинув 31-річний оператор каналу «Київ» (ОНОВЛЕНО)

11 Травня 2016
2102

У столиці загинув 31-річний оператор каналу «Київ» (ОНОВЛЕНО)

2102
У Києві співробітник ЗМІ загинув після падіння з вікна будинку, розташованого за адресою вулиця Солом'янська, 4/2.
У столиці загинув 31-річний оператор каналу «Київ» (ОНОВЛЕНО)
У столиці загинув 31-річний оператор каналу «Київ» (ОНОВЛЕНО)

Про це повідомляє сайт телеканалу «Еспресо». Загиблий працював на телеканалі «Київ». В результаті падіння він отримав травми, несумісні з життям.

Як повідомляє видання «Сегодня» з посиланням на власні джерела, загиблому в Києві оператору телеканалу «Київ» Артему І. був 31 рік, він родом з Одеси. Вранці 11 травня він не прийшов на роботу, і співробітники каналу почали з'ясовувати, в чому справа. Виявилося, що його вже немає в живих. Батьки не знали про загибель сина.

На телеканалі шоковані тим, що сталося, і не можуть зрозуміти, чому відбулася ця трагедія. Артем І. працював на каналі вже два роки і вважався дуже хорошим студійним оператором.

Як повідомляє «Сегодня»,  у сусідній кімнаті в квартирі на вул. Солом'янській проживає сусідка загиблого. У поліції розповіли, що три дні тому він говорив співмешканці, що йому все набридло, і він хоче накласти на себе руки.

Вранці 11 травня, коли Артем І. не прийшов на роботу, колеги написали йому смс з питанням, коли він буде. У відповідь він написав: «Мене вже немає».

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 («Самогубство»). Остаточну причину трагедії правоохоронці встановлюють.

«Детектор медіа» звернувся за коментарем щодо новини про загибель журналіста до каналу «Київ». Редакція заявляє, що поки що не готова дати офіційний коментар щодо трагедії.

На фото - місце трагедії

Фото: «Еспресо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2102
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду