detector.media
11.05.2016 17:07
Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»
Столична поліція встановлює обставини смерті оператора каналу «Київ»
У Києві поліція встановлює обставини смерті телеоператора, який випав із восьмого поверху будинку в Солом’янському районі столиці. Смерть журналіста кваліфікували як умисне вбивство з додатковою правовою кваліфікацією «Самогубство».

Про це повідомила у Facebook прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

«Подія трапилася у Солом’янському районі столиці: чоловік випав із восьмого поверху. Сьогодні близько 7-ї години до поліції надійшло повідомлення, що з вікна на восьмому поверсі житлового будинку випав чоловік. На місці події медики констатували його смерть.
Пізніше поліція встановила особу загиблого: 31-річний одесит винаймав кімнату в столичній квартирі та працював старшим оператором на телеканалі», - повідомляє речниця столичної поліції.

Вона також повідомила, що передсмертної записки у помешканні не було. Поліція також підтвердила попередню інформацію ЗМІ, що співмешканка одесита повідомила правоохоронцям про начебто наміри сусіда щодо вчинення суїциду.

Тіло чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією «Самогубство». Поліція проводить досудове розслідування та встановлює причини такого вчинку загиблого. 

Нагадаємо, 11 травня у столиці оператор каналу «Київ» загинув після падіння з вікна будинку, розташованого за адресою вулиця Солом'янська, 4/2. Загиблому Артему І. був 31 рік, він родом з Одеси.  На телеканалі шоковані тим, що сталося, і не можуть зрозуміти, чому відбулася ця трагедія. Артем І. працював на каналі вже два роки і вважався хорошим студійним оператором.

Фото: espreso.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY