У Криму обстріляли автомобіль місцевого прокремлівського телеканалу

У Криму обстріляли автомобіль місцевого прокремлівського телеканалу

6 Травня 2016
1183
6 Травня 2016
11:21

У Криму обстріляли автомобіль місцевого прокремлівського телеканалу

1183
У Сімферополі в окупованому Росією Криму на стоянці телерадіокомпанії «Крым» був пошкоджений пострілами з пневматичної зброї автомобіль телеканалу «Первый крымский», який був створений російською окупаційною владою на базі колишньої української державної ТРК «Крым».
У Криму обстріляли автомобіль місцевого прокремлівського телеканалу
У Криму обстріляли автомобіль місцевого прокремлівського телеканалу

Про це повідомляють «Крим.Реалії» і «Аргументы недели Крым».

Місцеві правоохоронці підтвердили факт пошкодження машини.

«Ми не будемо вживати слово обстріл, тому що пошкодження, які були заподіяні машині, визначить тільки експертиза. Дійсно, по лінії "102" надійшла заява, що співробітники телеканалу "Первый крымский" виявили на автомобілі, який належить телеканалу, пошкодження. На думку співробітників телеканалу, пошкодження завдані пневматичною зброєю. Ця заява була прийнята і зареєстрована. За цією заявою проводяться всі комплексні заходи, спрямовані на встановлення обставин справи», – заявила начальник відділу інформації і громадських зв'язків МВС у Криму Ольга Кондрашова.

Про пошкодження машини також повідомила директор телекомпанії Катерина Козир. «Коло підозрюваних окреслено. Лякати нас не треба», – заявила вона.

Нагадаємо, так званий «міністр внутрішньої політики інформації та зв'язку» російського окупаційного уряду Криму Дмитро Полонський заявив минулого року, що державні засоби масової інформації набирають популярність серед населення півострова, чого не було до анексії Криму Росією.  За його інформацією, на базі колишньої державної телерадіокомпанії «Крым» створено п'ять нових ЗМІ: телеканал «Первый крымский», радіоканали «Крым», «Крым.Точка», «Море», телеканал «Крим 24». За словами «міністра» обсяг створюваного телевізійного контенту, виріс в два рази, радіоконтенту - в 10 разів.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду