13 жовтня в Харкові – круглий стіл «Зв'язки з громадськістю в судах»

12 Жовтня 2015
1799
12 Жовтня 2015
19:48

13 жовтня в Харкові – круглий стіл «Зв'язки з громадськістю в судах»

1799
13 жовтня в Харкові – круглий стіл «Зв'язки з громадськістю в судах»

13 жовтня у місті Харкові відбудеться засідання круглого столу на тему «Зв'язки з громадськістю у судах».

 

Участь в заході братимуть міжнародні експерти: Ліа Гуровіц - директор зі зв'язків з громадськістю судів округу Колумбія, м. Вашингтон, та Девід Ремондіні - заступник виконавчого директора відділення судової адміністрації Верховного суду штату Індіана, США.

 

Іноземні експерти зустрінуться з журналістами для обговорення моделей співпраці із судовою владою.

 

Метою заходу є сприяння у розвитку комунікаційних навичок суддів та прес-секретарів, а також їх ознайомлення з кращим досвідом іноземних та українських партнерів по налагодженню зв'язків з громадськістю у судах та обговорення можливості їх систематичного впровадження у судових установах України.

 

Засідання круглого столу відбудеться 13 жовтня 2015 року о 16:00 за адресою: м. Харків, вул. Іванова, 7/9, 1-й поверх, Харківський кризовий інфоцентр.

 

До участі запрошуються представники ЗМІ та громадськості.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду