2 жовтня – прес-конференція «Як Україна втрачає своїх громадян на Сході»

30 Вересня 2015
1178
30 Вересня 2015
19:53

2 жовтня – прес-конференція «Як Україна втрачає своїх громадян на Сході»

1178
2 жовтня – прес-конференція «Як Україна втрачає своїх громадян на Сході»

2 жовтня о 14:45 в Українському кризовому медіацентрі відбудеться прес-конференція на тему «Як Україна втрачає своїх громадян на Сході».

 

Громадські організації «Новий Донбас» та «Восток-SOS» повернулися з чергової поїздки у прифронтові райони Луганської області. Метою поїздок була відбудова шкіл, лікарень, дитсадків та культурні програми для людей постраждалих територій. Волонтери побачили прифронтову реальність та злочинне ігнорування у сфері культури та освіти. Саме цим хочуть поділитися з журналістами та просити допомоги у громадянського суспільства.

 

Спікери:

- голова ГО «Новий Донбас» Лариса Артюгіна;

- координатор Громадянської ініціативи «Восток-SOS» Костянтин Реуцький;

- волонтери.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду