8-11 жовтня – четвертий Всеукраїнський фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин»

22 Вересня 2015
2537
22 Вересня 2015
16:18

8-11 жовтня – четвертий Всеукраїнський фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин»

2537
8-11 жовтня – четвертий Всеукраїнський фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин»

8-11 жовтня в київському кінотеатрі «Кінопанорама» пройде четвертий Всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин» уже вчетверте пройде в Україні. Після цього фестиваль поїде в регіони: глядачі близько 20 українських міст зможуть долучитися до події. Детальний перелік міст можна знайти тут.

 

«100 фільмів за 100 хвилин» - це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). «Це повноцінні фільми, які апелюють до глядачів та розповідають абсолютно різнопланові історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи тим самим вислів «стислість - сестра таланту!». Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно лише з одним обмеженням - однохвилинний хронометраж», - анонсують організатори фестивалю.

 

У програмі будуть фільми таких майстрів, як Дон Херцвальт - живий класик американської анімації, людина, чиє ім'я The New York Times внесла до переліку кращих аніматорів усіх часів, британський аніматор Еіон Даффі та інші. Роботи українських митців становитимуть близько 10% від загальної програми.

 

Традиційно найкращі серед українських та іноземних фільмів обиратимуть глядачі.

 

Вхід на фестивальні покази - за квитками, які продаються в касах кінотеатрів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду