detector.media
22.09.2015 16:18
8-11 жовтня – четвертий Всеукраїнський фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин»

8-11 жовтня в київському кінотеатрі «Кінопанорама» пройде четвертий Всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин» уже вчетверте пройде в Україні. Після цього фестиваль поїде в регіони: глядачі близько 20 українських міст зможуть долучитися до події. Детальний перелік міст можна знайти тут.

 

«100 фільмів за 100 хвилин» - це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). «Це повноцінні фільми, які апелюють до глядачів та розповідають абсолютно різнопланові історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи тим самим вислів «стислість - сестра таланту!». Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно лише з одним обмеженням - однохвилинний хронометраж», - анонсують організатори фестивалю.

 

У програмі будуть фільми таких майстрів, як Дон Херцвальт - живий класик американської анімації, людина, чиє ім'я The New York Times внесла до переліку кращих аніматорів усіх часів, британський аніматор Еіон Даффі та інші. Роботи українських митців становитимуть близько 10% від загальної програми.

 

Традиційно найкращі серед українських та іноземних фільмів обиратимуть глядачі.

 

Вхід на фестивальні покази - за квитками, які продаються в касах кінотеатрів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY