Ткаченко заявив, що отримав кілька погроз через початок співпраці із Шустером

Ткаченко заявив, що отримав кілька погроз через початок співпраці із Шустером

4 Вересня 2015
5704
4 Вересня 2015
18:25

Ткаченко заявив, що отримав кілька погроз через початок співпраці із Шустером

5704
Шустер каже, що тепер пересувається з охороною
Ткаченко заявив, що отримав кілька погроз через початок співпраці із Шустером
Ткаченко заявив, що отримав кілька погроз через початок співпраці із Шустером

Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко заявив, що отримав кілька завуальованих погроз після появи новини про те, що політичне ток-шоу «Шустер Live» буде виходити на каналі «1+1». Про це він повідомив сьогодні, 4 вересня, під час онлайн-трансляції на сайті «Комсомольської правди в Україні», пише tsn.ua.

 

«Коли ми нещодавно оголосили про те, що проект з'явиться у нас в ефірі, надійшла велика кількість дзвінків, в тому числі мені, від наближених до політики, потім і безпосередньо від самих учасників нашого політичного життя з легкою "стурбованістю": "Навіщо вам потрібен був Шустер?", "А чи знаєте ви, що Шустер несе за собою винесення попереджень?". Тобто звучали свого роду завуальовані погрози в тому, що нам не потрібно робити таку площадку. Ми схожі історії вже проходили за часів Януковича. Але тоді у них нічого не вийшло, не вийде і зараз. І ми хотіли попередити всіх "доброзичливців", що у нас є принципи невтручання у редакційну політику, з іншого боку ми завжди виступали за рівноправні можливості для всіх політичних сил і будемо слідувати цьому принципу і далі. І будемо надавати ефір для відкритої національної публічної дискусії з питань злободенних, тим більше, що час цього явно потребує», - зазначив Олександр Ткаченко.

 

У коментарі tsn.ua Савік Шустер заявив, що останні два дні їздить у супроводі охоронців.

 

«Після того, як з'явилася інформація про вихід нашої програми на телеканалі "1+1", ми стали отримувати непристойно високі фінансові пропозиції від інших провідних українських телеканалів. А до цього вони нас бачити не хотіли - нам важко було працювати на "112". Керівництво нашої студії вважало, що ці пропозиції є загрозою, тому останні два дні я їжджу в супроводі двох охоронців - раніше я такого не міг собі уявити», - зазначив Савік Шустер.

 

Нагадаємо, 2 вересня телеканал «1+1» оголосив про початок виходу на «1+1» політичного ток-шоу «Шустер live». Перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня о 20:10. Через появу в сітці мовлення «1+1» програми Савіка Шустера ток-шоу «Право на владу» переїхало з «1+1» на «2+2». Водночас «Шустер live» припиняє вихід на каналі «112 Україна».

 

Також 4 вересня розпочинає мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv, про започаткування якого ведучий заявив у прямому ефірі програми «Шустер live» 17 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5704
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Холмс
3178 дн. тому
Сашко робить рекламу своєму каналу за рецептом Шавіка?
Андрій
3178 дн. тому
Молодці!!! Так тримати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду