Радіоконкурс української пісні «Український формат» оголосив імена переможців

Радіоконкурс української пісні «Український формат» оголосив імена переможців

25 Серпня 2015
2879
25 Серпня 2015
09:25

Радіоконкурс української пісні «Український формат» оголосив імена переможців

2879
Радіоконкурс української пісні «Український формат» оголосив імена переможців
Радіоконкурс української пісні «Український формат» оголосив імена переможців

Перше місце в радіоконкурсі української пісні «Український формат» посіла Ірина Федишин із піснею «Серця Стук». На другому місці - Діана Месс, Тартак і ТНМК із треком «Нам пощастить», а на третьому - Наталка Карпа із піснею «Літо-літо».Про це повідомляється на сайті конкурсу.

 

Імена переможців, визначений за підсумками смс-голосування та оцінки журі, були оголошені 24 серпня в Києві на гала-концерті фіналістів «Українського формату».

 

Призовим фондом конкурсу є грошові кошти, отримані від смс-голосування. Учасник-переможець отримує 50% призового фонду, відповідно учасники, які посіли 2-ге та 3-тє місця - 30% та 20% призового фонду. Окрім того, пісні трійки переможців будуть ротувати в ефірах найбільших радіостанцій України.

 

Нагадаємо, «Український формат» - це конкурс української пісні, який покликаний надати підтримку молодим виконавцям і віднайти нових зірок вітчизняної естради. Організатор проекту - індустріальне об'єднання «Радіокомітет».

 

Участь в «Українському форматі» беруть тільки україномовні пісні, створені упродовж двох останніх років, які ще не були в радіо- та теле- ефірі.

 

До складу журі радіоконкурсу увійшли: програмний директор «Наше радіо» Вадим Смілянець, програмний директор «Русское радио Украина» Валерій Сасковець, продюсер радіо «Люкс ФМ» Євген Фешак, директор Business Radio Group Євгеній Євтухов.

 

Фіналістами конкурсу стали вісім пісень, які ротувалися на радіостанціях «Русское радио - Украина», «Хіт FM», «Шансон», «Любимое радио», «Люкс FM», «Радіо 24» «Наше радіо» і «Пятница».

 

Нагадаємо, що про запуск спільного радіопроекту з просування молодих українських виконавців стало відомо в червні під час зустрічі радійників з віце-прем'єр-міністром - міністром культури В'ячеславом Кириленком. Цей проект було презентовано як альтернативу ініціативі пана Кириленка з підвищення квоти української музики на радіо з 50% до 75%. У липні стало відомо, що конкурс українських пісень матиме назву «Український формат» і відбуватиметься в чотири етапи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2879
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду