Володимир Федорін розробляє «Одеський пакет реформ» для Міхеїла Саакашвілі

Володимир Федорін розробляє «Одеський пакет реформ» для Міхеїла Саакашвілі

4 Серпня 2015
2165
4 Серпня 2015
16:22

Володимир Федорін розробляє «Одеський пакет реформ» для Міхеїла Саакашвілі

2165
Володимир Федорін розробляє «Одеський пакет реформ» для Міхеїла Саакашвілі
Володимир Федорін розробляє «Одеський пакет реформ» для Міхеїла Саакашвілі

Колишній головний редактор журналу «Forbes Украина», російський журналіст Володимир Федорін, який 4 серпня отримав українське громадянство, заснував аналітичний центр Bendukidze Free Market Center, який розробляє так званий «Одеський пакет реформ» для глави Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі. Про це пан Федорін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Центр названо іменем грузинського політика Кахи Бендукідзе, який пішов з життя торік. Володимир Федорін є автором книги про Каху Бендукідзе, яка у квітні вийшла друком.

 

Bendukidze Free Market Center - це новий аналітичний центр, співзасновниками якого крім Володимира Федоріна є економіст і громадський діяч Юлія Тичківська, представник Президента України у Кабінеті Міністрів України Олександр Данилюк і Міхеїл Саакашвілі.

 

«Одеський пакет реформ», над яким працює аналітичний центр і команда Міхеїла Саакашвілі, - це низка законопроектів і нормативних актів. «Мета - "розшивка вузьких місць" у законодавстві, а простіше кажучи ліквідація багатошарового бюрократичного ідіотизму, що заважає людям вільно жити і дихати», - пояснив пан Федорін.

 

Він додав, що за розвитком проекту можна буде стежити у його Facebook, а також у Facebook радника Міхеїла Саакашвілі Саші Боровика, який раніше претендував на посаду першого заступника міністра економіки.

 

За словами Саші Боровика, «Одеський пакет реформ» засновується на грузинському досвіді з урахуванням рекомендацій від міжнародних партнерів. «Ми готуємо наш Пакет за підтримки USAID, кількох фондів, think-tanks (аналітичних центрів. - ТК) і міжнародних організацій», - повідомив він у Facebook.

 

Нагадаємо, 4 серпня громадянин Російської Федерації Володимир Федорін отримав паспорт громадянина Україна. Разом з ним український паспорт з рук Президента України отримала і російська громадська діячка Марія Гайдар, яку 17 липня Міхеїл Саакашвілі представив у якості свого заступника.

 

Володимир Федорін - уродженець міста Одеси. У 2001-2005 роках працював у російській газеті «Ведомости», у 2005-2008 роках - у закритому нині журналі SmartMoney. З лютого 2008 року був першим заступником головного редактора журналу Forbes у Росії. З осені 2010 року на етапі запуску очолив журнал «Forbes Украина», що видавався «Українським медіахолдингом» (UMH Group), який на той момент належав Борису Ложкіну - нинішньому главі Адміністрації Президента України. У червні 2013 року звільнився з «Forbes Украина» після продажу UMH Group Сергію Курченку. Нині проживає в Одесі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду