Екс-головред «Forbes Україна» Володимир Федорін готує книгу про Каху Бендукідзе

Екс-головред «Forbes Україна» Володимир Федорін готує книгу про Каху Бендукідзе

18 Листопада 2014
3635
18 Листопада 2014
16:50

Екс-головред «Forbes Україна» Володимир Федорін готує книгу про Каху Бендукідзе

3635
Екс-головред «Forbes Україна» Володимир Федорін готує книгу про Каху Бендукідзе
Екс-головред «Forbes Україна» Володимир Федорін готує книгу про Каху Бендукідзе

Російський журналіст, колишній головний редактор журналу «Forbes Україна» Володимир Федорін заявив, що пише книгу про грузинського політика Каху Бендукідзе, який помер 13 листопада. Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Пан Федорин розповів, що Каха Бендукідзе запропонував йому стати автором книги ще на початку листопада 2013 року.

 

«Через пару тижнів почався Майдан, і мої роздуми затяглися. Як би там не було, 22 лютого я летів в Кутаїсі (на під'їзді до Жулян в таксі зазирнули самооборонці - перевірити, чи не депутат я, мій російський паспорт їх не зацікавив). Ми зустрілися в Кобулеті і проговорили два дні. Було тепло, море вкривалося серпанком, а з України приходили новини одна одної веселіша - то в Межигір'ї зі ставка виловили мішки з таємною бухгалтерією Януковича, то Партія регіонів зреклася свого боса, то ще щось ...», - згадує журналіст.

 

Володимир Федорін зазначив, що за минулий рік він з паном Бендукідзе записали «десятки годин розмов про його життя, про бізнес, про реформи».

 

«Наприкінці жовтня я почав думати, що ми - на фінішній прямій (залишалося зробити ще п'ять-шість інтерв'ю, головним чином з «третіми особами», та задати уточнюючі питання)», - пише журналіст.

 

Він також опублікував посилання на своє інтерв'ю з Кахою Бендукідзе, яке вийшло у російському виданні «Слон» сьогодні, 18 листопада, хоча розмова між журналістом і грузинським політиком відбулася ще в 2012 році. Журналіст відзначив, що, скоріш за все, включить цей текст до майбутньої книжки.

 

Нагадаємо,  минулого року UMH Group і група СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. Головний редактор «Forbes Україна» Володимир Федорін  тоді заявив, що вважає продаж «Forbes Украина» (входить до UMH Group) кінцем проекту в його нинішньому вигляді та залишає свою посаду достроково. 

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду