Київрада виділить на відновлення кінотеатру «Жовтень» 41 мільйон гривень

Київрада виділить на відновлення кінотеатру «Жовтень» 41 мільйон гривень

23 Липня 2015
1867
23 Липня 2015
18:00

Київрада виділить на відновлення кінотеатру «Жовтень» 41 мільйон гривень

1867
Київрада виділить на відновлення кінотеатру «Жовтень» 41 мільйон гривень
Київрада виділить на відновлення кінотеатру «Жовтень» 41 мільйон гривень

Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні 21 липня підтримала виділення 41 млн грн на відновлення столичного кінотеатру «Жовтень». Про це повідомляється на офіційному сайті Київради.

 

Як заявив голова бюджетної комісії, співголова фракції «УДАР-Солідарність» Андрій Странніков, на відновлювальні роботи в кінотеатрі «Жовтень» з коштів, передбачених на виконання Програми соціально-економічного розвитку Києва, виділено 41 млн грн.

 

Нагадаємо, секретар міськради Олексій Резніков, який 3 червня перевірив хід виконання робіт з відновлення будівлі «Жовтня», заявив, що реконструкція кінотеатру «Жовтень» завершиться до кінця жовтня поточного року, і покази київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» можуть відбутися у відновленому закладі, що постраждав від пожежі восени 2014 року.

 

У травні у Київській міській держадміністрації (КМДА) було затверджено проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

Розпорядження Київміськдержадміністрації про реконструкцію будівлі «Жовтня» міський голова Віталій Кличко підписав у січні нинішнього року.  Замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року. Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1867
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
3210 дн. тому
А чего это деньги на этот умышленно сожженный ублюдочной гопотой, так называемыми "хэроямы не вмырають", кинотеатр деньги теперь отнимают из средств налогоплательщиков и киевлян?! Что? В городе нет других проблем? Строится метро? Улучшаются дороги и т.д.? Или замерли тарифы на услуги, хотя бы для вышедих на пенсии??? НЕТ?!!!! То пусть кинотеатр "ЖОВТЕНЬ" восстанавливают за средства, взысканные с ублюдков, спаливших его, путем продажи их имущества и с олигарха, содержащего батальон гопоты, члены которого устроили в кионотеатре теракт!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду