9 липня – прес-конференція щодо  виходу книги оповідань кінорежисера Олега Сенцова

9 липня – прес-конференція щодо виходу книги оповідань кінорежисера Олега Сенцова

7 Липня 2015
2373

9 липня – прес-конференція щодо виходу книги оповідань кінорежисера Олега Сенцова

2373
9 липня – прес-конференція щодо  виходу книги оповідань кінорежисера Олега Сенцова
9 липня – прес-конференція щодо  виходу книги оповідань кінорежисера Олега Сенцова

9 липня о 12.30 в інформагентстві «Укрінформ» (Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16) відбудеться прес-конференція, присвячена виходу книги політув'язненого українського кінорежисера Олега Сенцова «Рассказы».

 

«Для мене дуже важливо, що ці оповідання будуть опубліковані», - зазначив Олег Сенцов. Збірку оповідань випускає видавництво Laurus, з ініціативи кінокомпанії 435 Films.

 

До участі у прес-конференції запрошені: голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко; кінорежисер Олесь Санін; кінопродюсер Анна Паленчук; директор видавництва Laurus Поліна Лаврова; режисер теату Сергій Проскурня. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 9 липня у Ростові-на-Дону (Росія) російський війський суд розпочне попередні слухання у справі Олега Сенцова. Його російські слідчі звинувачують у тероризмі. Суд буде закритим, через що українські консули не зможуть бути присутніми під час розгляду справи.

 

Олег Сенцов та інші українські громадяни Олексій Чирній, Геннадій Афанасьєв та Олександр Кольченко 11 травня 2014 року були затримані й викрадені ФСБ РФ з території окупованої Росією АР Крим. Після викрадення їх доправили до слідчого ізолятора «Лефортово» в Москві. Стосовно них було порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 205 («терористичний акт»), ч. 2 ст. 205.4 («організація терористичного співтовариства») і ч. 3 ст. 222 («незаконний обіг зброї») КК РФ. Рішенням суду четверо українців були взяті під арешт.

 

З питань акредитації на прес-конференцію та за додатковою інформацією звертатися до PR-координатора Катерини Панкової: 38 063 700 03 25, 53pankova@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду