На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша

На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша

19 Червня 2015
3821
19 Червня 2015
19:11

На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша

3821
На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша
На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша

У Чернівцях та у горах Вижницького району Буковини проходять зйомки українського фільму про Олексу Довбуша під робочою назвою «Легенда Карпат». Наразі тривають зйомки промо-ролика та кінопроби. На головні ролі у фільмі претендують лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин та співачка Марія Яремчук, повідомляє чернівецьке видання «Молодий буковинець».

 

Режисером фільму виступає чернівецький підприємець Сергій Скобун. Він також є і сопродюсером проекту. «Олекса Довбуш - це той українець, на якого має рівнятися наша молодь, - каже Сергій Скобун. - У цієї людини була своя життєва позиція, яка не може не вражати. Якщо ти українець, то маєш рівнятися не на Сталоне чи ще когось, а на наших звичайних хлопців - таких, яким був Олекса».

 

Автори проекту не розкривають усіх секретів сюжету. Але запевняють, що глядачі нудьгувати під час перегляду не будуть.

 

«Тут охоплюється період життя Олекси Довбуша з самого дитинства і до моменту його становлення як захисника бідних, українського Робін Гуда. Він у дитинстві був німий. До того часу, коли він потрапив зі своїм дядьком до мольфара. Зустріч малого Олекси із мольфаром ми знімали у перший день у музеї під відкритим небом у Чернівцях. Бої знімаються на горі Цецино. Ще один день проведемо у Вижницькому районі - перевал Німчич, Протяті каміння, Долішній Шепіт, перевал Шурдін», - розсказала Марина Угрин, керівник компанії ART LINE, яка займається організацією продакшну фільму.

 

За три знімальних дні мають відзняти матеріал на промо-ролик. За її словами, проби акторів на головні ролі виявились вдалими. «Я спілкувалась із операторами, які бачили трохи відзнятого матеріалу з Валерієм Харчишиним і Марічкою Яремчук - то всі кажуть, що ці актори дуже підходять під свої ролі. Якщо все буде вдало, то протягом місяця можна буде побачити результати цих зйомок у промо-ролику», - додала Марина Угрин.

 

Нагадаємо,  закінчується робота над сценарієм повнометражного художнього фільму про військовий конфлікт на Донбасі, який розповість реальні історії із зони АТО і матиме приватне фінансування. Про це «Детектор медіа» повідомив автор та креативний продюсер проекту Крістіан Жерегі та сценаристи. Сюжет стрічки з робочою назвою «Неоголошена війна» розробила команда сценаристів - Крістіан Жерегі, Роман Лероні, Андрій Максименко, Алла Мартинюк та Олена Степова. Крістіан Жерегі розповів, що фільм  складатиметься з декількох історій. Зараз йдуть переговори як з відомими, так і молодими українськими кінорежисерами.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Молодий буковинець»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду