detector.media
19.06.2015 19:11
На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша
На Буковині знімають кінопроби та промо-ролик фільму про Олексу Довбуша

У Чернівцях та у горах Вижницького району Буковини проходять зйомки українського фільму про Олексу Довбуша під робочою назвою «Легенда Карпат». Наразі тривають зйомки промо-ролика та кінопроби. На головні ролі у фільмі претендують лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин та співачка Марія Яремчук, повідомляє чернівецьке видання «Молодий буковинець».

 

Режисером фільму виступає чернівецький підприємець Сергій Скобун. Він також є і сопродюсером проекту. «Олекса Довбуш - це той українець, на якого має рівнятися наша молодь, - каже Сергій Скобун. - У цієї людини була своя життєва позиція, яка не може не вражати. Якщо ти українець, то маєш рівнятися не на Сталоне чи ще когось, а на наших звичайних хлопців - таких, яким був Олекса».

 

Автори проекту не розкривають усіх секретів сюжету. Але запевняють, що глядачі нудьгувати під час перегляду не будуть.

 

«Тут охоплюється період життя Олекси Довбуша з самого дитинства і до моменту його становлення як захисника бідних, українського Робін Гуда. Він у дитинстві був німий. До того часу, коли він потрапив зі своїм дядьком до мольфара. Зустріч малого Олекси із мольфаром ми знімали у перший день у музеї під відкритим небом у Чернівцях. Бої знімаються на горі Цецино. Ще один день проведемо у Вижницькому районі - перевал Німчич, Протяті каміння, Долішній Шепіт, перевал Шурдін», - розсказала Марина Угрин, керівник компанії ART LINE, яка займається організацією продакшну фільму.

 

За три знімальних дні мають відзняти матеріал на промо-ролик. За її словами, проби акторів на головні ролі виявились вдалими. «Я спілкувалась із операторами, які бачили трохи відзнятого матеріалу з Валерієм Харчишиним і Марічкою Яремчук - то всі кажуть, що ці актори дуже підходять під свої ролі. Якщо все буде вдало, то протягом місяця можна буде побачити результати цих зйомок у промо-ролику», - додала Марина Угрин.

 

Нагадаємо,  закінчується робота над сценарієм повнометражного художнього фільму про військовий конфлікт на Донбасі, який розповість реальні історії із зони АТО і матиме приватне фінансування. Про це «Детектор медіа» повідомив автор та креативний продюсер проекту Крістіан Жерегі та сценаристи. Сюжет стрічки з робочою назвою «Неоголошена війна» розробила команда сценаристів - Крістіан Жерегі, Роман Лероні, Андрій Максименко, Алла Мартинюк та Олена Степова. Крістіан Жерегі розповів, що фільм  складатиметься з декількох історій. Зараз йдуть переговори як з відомими, так і молодими українськими кінорежисерами.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Молодий буковинець»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY