Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО

Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО

29 Травня 2015
13404
29 Травня 2015
14:13

Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО

13404
Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО
Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО

Український кінорежисер Крістіан Жерегі знімає повнометражний ігровий фільм про АТО. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Серед авторів сценарію проекту, за словами пана Жерегі,  професійні сценаристи і добровольці-учасники АТО. Зокрема, одна зі співавторів - волонтер, актриса і поетеса Алла Мартинюк, для якої цей проект є дебютною роботою в кіно.

 

Стрічку засновано на реальних подіях

 

Фільм засновано на реальних подіях, що відбулися на сході України влітку-взимку 2014 року. «Фільм про справжню війну, очима тих хто її пройшов», - характеризує проект Крістіан Жерегі.

 

«Прийшов час знімати і показувати кіно про війну  не лише з екранів телевізора а з великих екранів! Це наш борг - борг людей кіномистецтва - розказувати правду. Наш кінодесант прогріває двигуни!», - додав він.

 

Крім того, кінорежисер працює над документальним проектом «Край землі. Зона АТО».

 

Як повідомляв сайт «Дуся», у кінці травня режисер Крістіан Жерегі отримав українське громадянство.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook-сторінки Крістіана Жерегі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13404
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TAKOE#
3226 дн. тому
Скажите пожалуйста: вот при всё убогом состоянии всего в стране, убогом состоянии культурного наследия, искусства и так далее в частности, КТО и какими средствами финансирует создание очередного непотріба? З держбюджету снова деньжата? Как было еще после помаранчевого майдана: тогда тоже за деньги налогоплательщиков снималось игровое кинодерьмо, которое так же ж было важно, что уже никто и названия не вспомнит....Но тогда хоть реально не было войны в стране и от Кучмы досталась страна с поднятой с колен экономикой и люди более-менее сводили концы с концами. Сейчас же другая ситуация. Может вместо марнотратства на очередное кинодерьмо проще средства направить на обеспечение победного завершения так называемого АТО, а не спекулировать на этой теме, доставшей всех уже до рыгачки?
TAKOE#
3226 дн. тому
Мля! как уже зае....трахали снимать (раз українське) и спекулировать на этом: только про АТО, помаранчевий майдан, эвромайдан и чернобыль, а в иное время еще и про Шевченко и потом носиться с этим и всовывать это во все дыры и принудительно (как например убожество под названием "Аэропорт") на все телеканалы! Получение премий за этот очередной шедевр из разряда и уровня навязчивости "Грынжол" уже расписали наперед? Ну там Шевченковскую премию обязательно надо будет сразу дать, обязательно надо подать заявку в оскаровский комитет, отдельную премию от "Молодости" (благо хоть рэжисьёр молодой в этот раз)...Еще не помешает 10 дутых скандалов вокруг дележа премий за однотипные работы...Это ж всё так актуально. Бесконечные новости на всех каналах об одном и том же, с одинаковой картинкой же ж не надоели еще ни кому. Дети будут смотреть с интересом, им же ничего больше не надо - только про Эвромайдаун, АТО и Аэропорт! И деятелей культуры выдающихся в стране больше нет - только один Шевченко и иногда Стус. Печально это всё!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду