24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві

24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві

23 Квітня 2015
2398
23 Квітня 2015
17:47

24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві

2398
24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві
24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві

З 24 по 26 квітня у Києві пройде другий арт-фестиваль «Лабіринт», який цього року він має назву «Дива крупним планом».

 

Оргіназатори обіцяють розповісти відвідувачам, як стати гідом власного життя і отримати безліч позитивних емоцій.

 

Перший день фестивалю буде присвячено творчості. Учасників і відвідувачів фестивалю чекають майстер-класи з танців, вокалу, фотографії, режисури, акторської майстерності, скрапбукингу та карвінгу. Крім того 24 квітня на фестивалі розкажуть, як безпечно та цікаво їздити автостопом. Увечері відбудеться фаєр-шоу та кінопоказ.

 

Другий день фестивалю «Лабіринт» зосереджуватиме увагу на психологічному розвитку особистості. 25 квітня усі охочі зможуть відвідати майстер-класи про побудову стосунків, вдалої комунікації, а також дізнатися, що таке гештальт-психологія та спробувати себе у вокальній йозі. Також цього дня відбудеться фотосесія, аукціон та відкритий мікрофон.

 

Завершальний день «Лабіринту» стосуватиметься досягнення успіху у своїй справі. Охочі дізнаються більше про астрологію, екстремальний маркетинг та керування персональною реальністю.

 

Минулорічний фест був вдалим

 

Також 26 квітня відбудуться виступи музичих колективів, квест, майстер клас по хенд-мейду та прем'єра театральної постановки «Wake-up call», МК от Jazz Dance School.

 

Програму можан переглянути тут.

 

Фестиваль пройде за адресою: Київ, метро Видубичі (вихід до «Фуршету»), вулиця Інженерна 6а, «Експериментально-механічний завод», Корпус К.

 

Вхідні квитки можна купити на місці, вартість - від 60 до 100 гривень, їх можна купити на сайті фестивалю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду