detector.media
23.04.2015 17:47
24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві
24-26 квітня – другий арт-фестиваль «Лабіринт» у Києві

З 24 по 26 квітня у Києві пройде другий арт-фестиваль «Лабіринт», який цього року він має назву «Дива крупним планом».

 

Оргіназатори обіцяють розповісти відвідувачам, як стати гідом власного життя і отримати безліч позитивних емоцій.

 

Перший день фестивалю буде присвячено творчості. Учасників і відвідувачів фестивалю чекають майстер-класи з танців, вокалу, фотографії, режисури, акторської майстерності, скрапбукингу та карвінгу. Крім того 24 квітня на фестивалі розкажуть, як безпечно та цікаво їздити автостопом. Увечері відбудеться фаєр-шоу та кінопоказ.

 

Другий день фестивалю «Лабіринт» зосереджуватиме увагу на психологічному розвитку особистості. 25 квітня усі охочі зможуть відвідати майстер-класи про побудову стосунків, вдалої комунікації, а також дізнатися, що таке гештальт-психологія та спробувати себе у вокальній йозі. Також цього дня відбудеться фотосесія, аукціон та відкритий мікрофон.

 

Завершальний день «Лабіринту» стосуватиметься досягнення успіху у своїй справі. Охочі дізнаються більше про астрологію, екстремальний маркетинг та керування персональною реальністю.

 

Минулорічний фест був вдалим

 

Також 26 квітня відбудуться виступи музичих колективів, квест, майстер клас по хенд-мейду та прем'єра театральної постановки «Wake-up call», МК от Jazz Dance School.

 

Програму можан переглянути тут.

 

Фестиваль пройде за адресою: Київ, метро Видубичі (вихід до «Фуршету»), вулиця Інженерна 6а, «Експериментально-механічний завод», Корпус К.

 

Вхідні квитки можна купити на місці, вартість - від 60 до 100 гривень, їх можна купити на сайті фестивалю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY