17 квітня – Європейський PR-конгрес 2015

17 квітня – Європейський PR-конгрес 2015

18 Березня 2015
3104
18 Березня 2015
17:43

17 квітня – Європейський PR-конгрес 2015

3104
17 квітня – Європейський PR-конгрес 2015
17 квітня – Європейський PR-конгрес 2015

17 квітня відбудеться Європейський PR-конгрес, на якому PR-професіонали й топ-менеджери провідних компаній зустрінуться для пошуку своєчасних рішень комунікаційних викликів, котрі поставив перед ними цей рік.

 

Основна тема конгресу: «Комунікація в часи надзвичайної турбулентності: як зберегти довіру та діалог із стейкхолдерами».

 

Професійна спільнота обговорить найбільш актуальні аспекти управління кризовими комунікаціями:

  • Ключові атрибути довіри стейкхолдерів;
  • Управління інформованістю персоналу в часи турбулентності;
  • Ефективні інструменти для побудови діалогу в умовах інформаційного хаосу;
  • Як не нашкодити: кейси щодо комунікаційних помилок.

 

Серед міжнародних спікерів Європейського PR-конгресу - Марта Бусек, керівник з управління корпоративним контентом GlaxoSmithKline (Лондон). Експерт розповість, як здолати сучасні перешкоди на шляху донесення меседжів. Більше про досвід спікера можна прочитати на сайті конгресу.

 

Цього року в межах події організатори презентують новий інтерактивний формат надихаючих діалогів The World Cafe. Кожний учасник зможе приєднатися до будь-якого тематичного сектора, щоб обмінятися з колегами ідеями та разом знайти нові можливості для розвитку. Модератори секторів - відомі PR-лідери України.

 

Новини щодо спікерів та програми заходу можна відстежувати на сторінці PR-конгресу у Facebook.

 

Подати заявку для участі можна тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3104
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду