До 7 березня - прийом українських робіт на Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів  #KISFF2015

До 7 березня - прийом українських робіт на Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів #KISFF2015

19 Лютого 2015
3873
19 Лютого 2015
16:28

До 7 березня - прийом українських робіт на Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів #KISFF2015

3873
До 7 березня - прийом українських робіт на Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів  #KISFF2015
До 7 березня - прийом українських робіт на Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів  #KISFF2015

Kyiv International Short Film Festival нагадує про прийом заявок від українських кінематографістів. Кінцева дата подачі стрічок -  7 березня включно. Зробити це можливо на сайті кінофестивалю www.kisff.org.

 

«В умовах коли країна, через об'єктивні та суб'єктивні фактори, не вважає пріоритетним напрямком підтримку кіно ми самі повинні собі допомагати, консолідуючи сили для створення, демонстрації та розповсюдження українського кіно, як в середині країни так і на міжнародній арені. KISFF - покликаний сприяти цим процесам та є платформою для спілкування та розвитку короткого метру. Тому ми з нетерпінням чекаємо на ваші стрічки усіх жанрів і типів, не розділяючи їх на студентські, професійні чи аматорські роботи. Запрошуємо до участі створені за 2014-2015 роки українські та зняті у міжнародній ко-продукції стрічки. Детальні правила прийому фільмів можна знайти на нашому інтернет-сайті», - зазначає фестивальний координатор Кирило Марікуца.

 

Цього року Kyiv International Short Film Festival проходитиме з 22 по 26 квітня. Фестивальним центром залишається кінотеатр «Кінопанорама». На відвідувачів чекає низка приємних нововведень та прем'єрних подій: нові напрямки, нові фільми та нові партнери фестивалю.

 

Новини фестивалю публікуються в соціальних мережах www.facebook.com/KyivISFF та www.vk.com/kisff або на сайті www.kisff.org.

 

Минулорічний фестиваль відвідало близько 15 000 глядачів, які переглянули 200 фільмів за п'ять фестивальних днів.

 

Фестиваль розвиває національну і міжнародну платформу для короткометражних фільмів з метою відкрити нові форми і методи кіновиробництва в Україні та за кордоном. Це національне та міжнародне місце зустрічі кіношників, джерело натхнення та нових знань для професіоналів, а також студентів кіно. Це також місце для розвитку талантів та популяризації кіно як привабливого культурного дозвілля для всіх можливих цільових груп.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду