9 лютого – міжнародна конференція щодо стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства

9 лютого – міжнародна конференція щодо стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства

7 Лютого 2015
4169
7 Лютого 2015
15:54

9 лютого – міжнародна конференція щодо стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства

4169
9 лютого – міжнародна конференція щодо стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства
9 лютого – міжнародна конференція щодо стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства

9 лютого 2015 року відбудеться міжнародна конференція, присвячена стану свободи медіа у регіоні Східного партнерства. Цей захід стане підсумковим для дворічного проекту «ENP East Media Freedom Watch. Моніторинг свободи медіа країн Східного партнерства», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Європейського Союзу, повідомляють організатори конференції.

 

Учасники поділяться своїми міркуваннями щодо таких тем:

  • свобода слова у країнах Східного партнерства 2014: регіональні тренди і виклики;
  • діяльність ЗМІ в Україні, Молдові та Грузії крізь призму взаємин з Європейським Союзом;
  • медіа-ландшафт Вірменії, Азербайджану та Білорусі: актуальні загрози для регіону;
  • інформаційна безпека країн Східного партнерства у контексті україно-російського конфлікту.

 

У міжнародній конференції візьмуть участь: Андріс Кестеріс, провідний радник з питань медіа та громадянського суспільства Генерального директорату Європейської Комісії з питань розширення, Томас Фреллесен, заступник посла Європейського Союзу в Україні, Вікторія Сюмар, голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації (tbc), Борис Навасардян, президент Єреванського прес-клубу (Вірменія), Аріф Алієв, голова Об'єднання журналістів Азербайджану «Єні Несіл», Жанна Літвіна, голова Білоруської асоціації журналістів, Петру Маковей, виконавчий директор Асоціації незалежної преси (Молдова), Манана Джахуа, керівник Асоціації «Зелена хвиля» (Грузія) та інші.

 

Триватиме конференція з 9:30 до 18:00 у Державній резиденції на вул.Шовковичній, 1.

 

 

 

 

Для акредитації слід заповнити онлайн-форму. Акредитація триває до 18:00 7-го лютого.

 

Контактні особи: Наталія Сад (тел. 050 930 84 39, nsad@internews.ua) та Оксана Никитюк (тел. 093 727 60 44, onykytyuk@internews.ua).

 

Проект «EaP East Media Freedom Watch. Моніторинг свободи медіа країн Східного партнерства» покликаний сприяти захисту свободи слова та медіа у країнах шістки шляхом підвищення обізнаності громадськості на регіональному та міжнародному рівнях щодо ситуації зі свободою ЗМІ та журналістів регіону. Проект реалізується МГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Європейського Союзу та у співпраці з провідними медійними неурядовими організаціями: Єреванським прес-клубом (Вірменія), Союзом журналістів «Єні Несіл» (Азербайджан), Асоціацією «Зелена Хвиля» (Грузія), Центром незалежної журналістики (Молдова) та партнерами із Білорусії. Більше про проект http://mediafreedomwatch.org/ru/.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4169
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду