Охлобистін впевнений, що українці порушуватимуть заборону, аби дивитися його фільми

Охлобистін впевнений, що українці порушуватимуть заборону, аби дивитися його фільми

10 Грудня 2014
6154
10 Грудня 2014
10:18

Охлобистін впевнений, що українці порушуватимуть заборону, аби дивитися його фільми

6154
Охлобистін впевнений, що українці порушуватимуть заборону, аби дивитися його фільми
Охлобистін впевнений, що українці порушуватимуть заборону, аби дивитися його фільми

Російський актор, сценарист, шоумен і священник Іван Охлобистін, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями, вважає, що заборона в Україні показу фільмів і серіалів з його участю не буде діяти. Про це він заявив у своєму Twitter.

 

«Ідіоти: ви не заборонили 71 фільм з моєю участю, ви створили 71 привід порушити закон. Зрозуміло ваш закон буде порушений. Ми ж слов'яни)))», - написав російський ноумен.

 

Водночас він також прокоментував новину про мітинг у Києві з вимогою заборони фільмів і серіалів з його участю: «Мітинг. Ось як! Чи варто було себе обтяжувати?».

 

Раніше,  після того, як Іван Охлобистін написав, звертаючись до українців: «Я хочу, щоб у вас зірвали всі енергоблоки, щоб ви всі вмерли», видання  «ДУСЯ» опублікувало результати опитування, як сприймають українські глядачі показ на каналі «Україна» серіалу «Інтерни» за участю російського актора. 39, 3% відсотки заявили, що це неповага до України та воїнів, що захищають її від російської агресії. 

 

Нагадаємо, 9 грудня стало відомо, що Держкіно заборонило 71 фільм і серіал з Іваном Охлобистіним, у тому числі - серіали «Інтерни» та «Метод Фрейда».

 

Раніше перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк у коментарі «Детектор медіа» сказала, що телеканали самі мають відмовитися від проектів за участі Івана Охлобистіна, не чекаючи заборон. Так вона прокоментувала можливість заборони серіалу «Інтерни» за участі Івана Охлобистіна, який нині транслюють телеканали «Україна» і НЛО TV, що входять до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

Наприкінці листопада  російський актор Іван Охлобистін нелегально приїхав на територію України, виступив у підконтрольному терористам Донецьку і зробив декілька скандальним заяв.

 

У  жовтні Служба безпеки України заборонила Івану Охлобистіну в'їзд в країну разом з співаком Йосипом Кобзоном і гумористом Михайлом Задорновим. Крім того, з формулюванням за «розпалювання етнічної ненависті» акторові в'їзд в'їзд до Латвії, а пізніше - до Естонії. У відповідь російський актор пообіцяв повернутися до Києва на танку. «Чув я, що мені на Україну заборонили в'їжджати? Ну, це дурниці. Моєму татові теж забороняли. В'їхав. В 43-м, на танку», - написав він у в своєму Twitter.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду