19 листопада - в прес-клубі НСЖУ і НМПУ засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС»

18 Листопада 2014
5127
18 Листопада 2014
16:00

19 листопада - в прес-клубі НСЖУ і НМПУ засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС»

5127
19 листопада - в прес-клубі НСЖУ і НМПУ засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС»

19 листопада (середа) о 13.00 у прес-клубі НМПУ, НСЖУ за участю «Спільнобачення ТБ», «Укрстрим» і Інфопростору «ЗМІн MAIDAN PRESS» відбудеться засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС».

 

Численні свідчення останніх днів говорять про те, що тиск на бізнес з боку корумпованих держорганів поновлюється. Обшуки, замовні справи часів Януковича, блокування роботи компаній з метою вимагання хабарів. Після Майдану бізнес-спільнота Києва не готова миритися з подібним, та заявляє про об'єднання і початок спільної, публічної боротьби проти корупційного тиску з боку держорганів.

 

Представники будівельної компанії ТОВ «Стиль-блюз» готові оприлюднити корупційні схеми в КМДА. (Відповідь забудовників меру міста на заяви 11.10.14 можна переглянути тут). Представники фармацевтичного дистриб'ютора ТОВ «Здраво» готові заявити на користь кого представники прокуратури проводять обшуки з конфіскацією анальгетиків, що йдуть в зону АТО. (Схоже, прокуратура відпрацьовує замовлення російських компаній). Представники компанії-постачальника зоотоварів ПП «Лессі» готові говорити, як прийняли рішення не платити ВБЕЗ і чим це завершилося. Чи може бізнес відстояти свої права в суді?

 

У прес-клубі також беруть участь: депутат ВР Ігор Луценко, глава наглядової ради спілки підприємців «Прорив» Ваче Давтян, експерти профільних співтовариств.

 

Запрошуються журналісти, експерти, активісти громадянських об'єднань, всі, кому цікава тема і конкретні кроки з блокування корупційного тиску.

 

Захід відбудеться за адресою: Київ, вул. Хрещатик 27-А, 2-й поверх. Конт. телефон 067-783-35-65.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду