detector.media
18.11.2014 16:00
19 листопада - в прес-клубі НСЖУ і НМПУ засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС»

19 листопада (середа) о 13.00 у прес-клубі НМПУ, НСЖУ за участю «Спільнобачення ТБ», «Укрстрим» і Інфопростору «ЗМІн MAIDAN PRESS» відбудеться засідання «Бізнес-спільнота Києва готова оприлюднити схеми корупції в КМДА, прокуратурі і МВС».

 

Численні свідчення останніх днів говорять про те, що тиск на бізнес з боку корумпованих держорганів поновлюється. Обшуки, замовні справи часів Януковича, блокування роботи компаній з метою вимагання хабарів. Після Майдану бізнес-спільнота Києва не готова миритися з подібним, та заявляє про об'єднання і початок спільної, публічної боротьби проти корупційного тиску з боку держорганів.

 

Представники будівельної компанії ТОВ «Стиль-блюз» готові оприлюднити корупційні схеми в КМДА. (Відповідь забудовників меру міста на заяви 11.10.14 можна переглянути тут). Представники фармацевтичного дистриб'ютора ТОВ «Здраво» готові заявити на користь кого представники прокуратури проводять обшуки з конфіскацією анальгетиків, що йдуть в зону АТО. (Схоже, прокуратура відпрацьовує замовлення російських компаній). Представники компанії-постачальника зоотоварів ПП «Лессі» готові говорити, як прийняли рішення не платити ВБЕЗ і чим це завершилося. Чи може бізнес відстояти свої права в суді?

 

У прес-клубі також беруть участь: депутат ВР Ігор Луценко, глава наглядової ради спілки підприємців «Прорив» Ваче Давтян, експерти профільних співтовариств.

 

Запрошуються журналісти, експерти, активісти громадянських об'єднань, всі, кому цікава тема і конкретні кроки з блокування корупційного тиску.

 

Захід відбудеться за адресою: Київ, вул. Хрещатик 27-А, 2-й поверх. Конт. телефон 067-783-35-65.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY