До 31 жовтня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів з питань євроінтеграції

28 Жовтня 2014
2023

До 31 жовтня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів з питань євроінтеграції

2023
До 31 жовтня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів з питань євроінтеграції

Інститут світової політики запрошує журналістів зі всіх регіонів України взяти участь у навчальному семінарі, присвяченому висвітленню питань європейської інтеграції у ЗМІ, який відбудеться 13 листопада в місті Києві.

 

Семінар проводиться в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє». Проект має на меті поєднати зусилля професіоналів із Заходу і Сходу, Півдня і Півночі для розбудови успішної України. Під час навчального семінару будуть оговорюватися особливості висвітлення тем європейської інтеграції у ЗМІ, польський досвід євроінтеграції, вплив журналістів на демократичні процеси в Україні.

 

Ключовий спікер - Міхал Кацевич, публіцист і журналіст Newsweek Polska (Польща).

 

Після закінчення семінару учасники візьмуть участь у дискусії на тему: «Як гарантувати безпеку України?» за участі провідних українських політиків, експертів та журналістів.

 

Захід триватиме з 09.00 до 14.00.

 

Захід проходить за підтримки проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Посольства Королівства Швеції.

 

Інститут світової політики забезпечує проживання та харчування учасників, а також роздаткові матеріали. Організатори покривають витрати учасників на проїзд у межах вартості квитка на автобус або купейного квитка на потяг та виплачують добові.

 

Після закінчення семінару журналісти повинні будуть надіслати свої роботи, опубліковані за підсумками майстер класу.

 

Для участі в семінарі потрібно надіслати своє резюме до 31 жовтня на електронну адресу tekuchova.iwp@gmail.com.

 

Контактна особа - Текучова Ірина, 093 658 6310, tekuchova.iwp@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду